2777
2789
عنوان

واقعا با یه مرد نی نی سایتی ب شوهرتون خیانت میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 98 پست
بهتر که ندیدی اون تاپیکو لکه ی ننگی بر پیشونی سایت بود

لکه ی ننگ که زیاده

اینجا شبیه خیلی جاهاست که نمیشه گفت الا سایت

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
تازه تاپیک جنسی هم بزنه همه سرازیر میشن تاپیکن باهاش بگو بخند میکنن بهشون بگی گزارش بزنن میریرن سرت ...

سایت به گند کشیده شده

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی ام بهشون بگی میگن تو طرز فکرت مال زمان قدیمه و روشنفکر نیستی و...روشنفکری رو با هرزه بودن مع ...

اصلا ربطی به روشنفکری نداره اخلاقیات حکم میکنه وقتی متاهلی یعنی شما تعهد داری به شخصی پس هیچ جوره توجیه پذیر نیست دل و قلوه دادن با مرد غریبه! 

ذات که خراب باشه کار خودشو میکنه ممکنه تو واقعیت اجازه ی تنها بیرون رفتن نداشته باشن اجازه ی اینو نداشته باشن پاشونو از در خونه بیرون بذارن اما تو مجازی عوضشو در میارن 

به قولی کسی که دنبالش باشه راهشم پیدا میکنه

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
میشه ب بچه سال بودن لطفا ربط ندی؟

نه ربط داره چرا بچه ۱۰ ۱۲ ساله باید توی سایت باشه؟

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
دقییییقااااا بگو د آخه مرتیکه پریود میشی یا میزایی میایی توی سایت تازه یه کاربر دیدم نوشته بود وقتی ...

دقیقا چند تا تایپک خاهر شوهری میزنن واسه رد گم کنی متاسفانه 

یک خانومی گفت کیسه ابم پاره شده ۶ ۷ تا در خواست از طرف مرد ها داشت 😐🤦‍♀️👩‍🦯

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
اصلا ربطی به روشنفکری نداره اخلاقیات حکم میکنه وقتی متاهلی یعنی شما تعهد داری به شخصی پس هیچ جوره تو ...

اره دقیقااا 

با همین هرزه بازیاشون بعضیا میرن زندگی خودشون و یه نفر دیگه رو خراب میکنن 

اصلانم خجالت نمیکشن تازه کلیییی افتخار میکنن

اخه بگو به چی افتخار میکنی! به هرزه بودنت؟ به خیانت کردن به شوهرت؟ به ذات کثیفی که داری؟ به چی؟

اعصاب نمیذارن واسه آدم

https://daigo.ir/secret/1706526649// ️زمین گرده و کارما کاربلد...//تو دنیایی ک ی روزی روح خودمم ترکم میکنه... از بقیه باید چ انتظاری داش

یه چیزی ام بهشون بگی میگن تو طرز فکرت مال زمان قدیمه و روشنفکر نیستی و...روشنفکری رو با هرزه بودن مع ...

اخیرا یه تایپک دیدم ۲ شب قبل گفته بود یه خانمی بچه دارم ولی مجردم مامانم و بابام میگن بیا بندازش من میگم نه بعد گفته بود اون پدر حروم زادش نمیخواش ولی من میخوام فردا نشه که بچم بمونه 

کامنت ها گفته بودن اره بابا بچه گناه داره قضاوت نکنید منم نوشتم اینا روشعن فکریه همه گفتن نه دوست داره تو ۱۷ سالگی بچه داشته باشه به توچه 😐😐

دقیقا چند تا تایپک خاهر شوهری میزنن واسه رد گم کنی متاسفانه یک خانومی گفت کیسه ابم پاره شده ۶ ۷ تا د ...

بیا بگیم نره خر البته نی نی سایت مذکر نداره همه خانمن حالا با هر جنسیتی 😂😂😌😎

اخیرا یه تایپک دیدم ۲ شب قبل گفته بود یه خانمی بچه دارم ولی مجردم مامانم و بابام میگن بیا بندازش من ...

اسم خودشون رو گذاشتن روشنفکر

برن ببینم با این روشنفکریاشون به کجا میرسن

حالا بزار یکی با شوهراشون از این روشنفکری بازیا دربیارن اگه نرفتن تیکه پارش کن!! 

https://daigo.ir/secret/1706526649// ️زمین گرده و کارما کاربلد...//تو دنیایی ک ی روزی روح خودمم ترکم میکنه... از بقیه باید چ انتظاری داش

بیا بگیم نره خر البته نی نی سایت مذکر نداره همه خانمن حالا با هر جنسیتی 😂😂😌😎

اره اره 😂😂😂😂

خدا وکیل یک مستر چشمکی هس هر ببینه در خواست دوستی میده حواسش نبود به یک مرد در خاست داده بود 😂😂😂😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
اسم خودشون رو گذاشتن روشنفکربرن ببینم با این روشنفکریاشون به کجا میرسنحالا بزار یکی با شوهراشون از ا ...

میکشنش یعتی تا صبح خوابم نبرد سر اون تایپک 

اره اره 😂😂😂😂خدا وکیل یک مستر چشمکی هس هر ببینه در خواست دوستی میده حواسش نبود به یک مرد در خاست ...

درواقع اونم زن محسوب میشه😂😂😂

درواقع اونم زن محسوب میشه😂😂😂

بله بله💅😂😂😂😂

اره دقیقااا با همین هرزه بازیاشون بعضیا میرن زندگی خودشون و یه نفر دیگه رو خراب میکنن اصلانم خجالت ن ...

حق میگی والا 

تو مجازی که اینجورین خدا رحم کنه به ادمای واقعی اطرافشون

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
تو ام دیدی؟واقعا مایه تاسفه!

بدین به من ادرس رو وگرنه پس فردا سایت میشه محل دوستی زن و مرد و مردا اینجا پر میشن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه