2777
2789
عنوان

ی دکتر غدد اینو میگف ک توی امریکا درس خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 26 پست
ایولللل همینو میخاسم بشنوم ازت خشحالم ک حداقل عده ی کمی روشن فکر مث شما تو کشور داریم

والا نمیدونم روشن فکریه یا نه ولی توفامیل داشتیم و حالا که پزشکا میگن شندنیه پس حتما میشه دیگه ...خودش تاکید داشت خرید اون دمپایی مخصوص و بارفیکس باعثش شده....شماهم اگه دنبال این روشی امتحانش ضرر نداره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمپایی مخصوص کودومه بعد اینک صفه رشدش بسته شده یودو قوز اینا داشت؟

ی دمپایی دکتر براش تجویز کرده بود میگفت همش تو پامه منم ندیدم چه دمپایی هست فقط میدونم ی دمپایی😂 ...قوز نه بابا . از نظر استخوانی مشکلی نداشت و هنوز هم مثل اون موقع هاس ...

اره ولی خب ۱۴ پریود شد بعدش قدش متوقف شد اون یکی ۱۱ سالگی پریود شد ولی تا ۲۵ قد کشید

میدونم خب عادیه اللن پسرای ک توی ۲۲ قد کشیدن خب صدرصد ۱۸ سالگی متوقف شدن ولی باید زحمت بکشی یسال واقعا ورزش کنی 

و تا ۵ الی ۷ میتونی رشد کنی

البته برا دخترا تا ۱۸

پسرا تا ۲۵

ی دمپایی دکتر براش تجویز کرده بود میگفت همش تو پامه منم ندیدم چه دمپایی هست فقط میدونم ی دمپایی😂 .. ...

خب پس عالی بودده بدون قوز ۴ سانت رشد کرده 

عزیزم اینو بپرس ببین صفه رشدش بسته شده بود؟

خب پس عالی بودده بدون قوز ۴ سانت رشد کرده عزیزم اینو بپرس ببین صفه رشدش بسته شده بود؟

صفحه رشد چیه؟ یعنی چندسال متوقف شده باشه؟؟؟؟ اگه منظورت اونه که اره تا ۱۷فوقش۱۸سالگی رشد کرد و دیگه همونقدر مونده بود 

صفحه رشد چیه؟ یعنی چندسال متوقف شده باشه؟؟؟؟ اگه منظورت اونه که اره تا ۱۷فوقش۱۸سالگی رشد کرد و دیگه ...

اره منظورم همونه 

ایولللل دکتر از مچش عکس انداخته؟

بعد کاش دکترشو برام معرفی کنی 

اخه همه دکترا الآن میگن بعد بسته شدن صفه رشد دیگ رشد نمیکنی 

ولی این ببین چ دکتری بوده ک ناامید نکرده و تاثیر هم داشته ۴ سانت 

اره منظورم همونه ایولللل دکتر از مچش عکس انداخته؟بعد کاش دکترشو برام معرفی کنی اخه همه دکترا الآن می ...

من از روند درمان و کارهایی ک کرد اطلاع ندارم فقط خودش باذوق تعریف میکرد و از اون ماجراهم حدود۱۳سال میگذره ...فقط میدونم دکترش اهواز بود .