2777
2789
واقعا عجیب رحمت بدنت معلوم خیلی قوی هس

۴ هفتمه شما چن هفته سقط کردی

بعد سقطت عمدی بوده؟؟؟؟؟

من بچم کوچیکه نمیخام هر کاری میکنممم نمی افته شوههرم میگه شنبه میبرمت کورتاژ

اگ‌با این اخریه سقط نشد

۴ هفتمه شما چن هفته سقط کردیبعد سقطت عمدی بوده؟؟؟؟؟من بچم کوچیکه نمیخام هر کاری میکنممم نمی افته شوه ...

من 4هفته ام بود آره بچه نمی‌خواستم وای ان شاالله این قرص ها اثر کنه نخواد بری کورتاژ

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این پیج اینستاگرام تهیه کردم cytotec_14022

خداروشکر راضی بودم ، از زمان مصرف تا زمان سقط هم مشاوره رایگان داشتن و با صبر و حوصله به تک تک سوالام جواب دادن ، قبل از مصرف هم قرصو نشون پزشکم دادم ، تایید کردن اصالتشو.    پیج اینستاشون : cytotec_14022

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد 
من 4هفته ام بود آره بچه نمی‌خواستم وای ان شاالله این قرص ها اثر کنه نخواد بری کورتاژ

ن والا اثر نکرد امروز سونو دادم حتی رشدم کرده بود نوبت ساکشن گرفتم برا فردا 

عزیزم شما سقط کردی ممنون میشم جواب بدی منم همچین شرایطی دارم

ن هنوز قرصا ک جواب نداد نوبت ساکشن گرفتمم برا فردا میخام برم ببینم چی میشه از اولین دوز قرصا ی هفته گذشته تقریبا ولی ج ندادن

شما چیکار کردی چ دارویی مصرف کردی

ن هنوز قرصا ک جواب نداد نوبت ساکشن گرفتمم برا فردا میخام برم ببینم چی میشه از اولین دوز قرصا ی هفته ...

فعلا هیچکاری

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
ن هنوز قرصا ک جواب نداد نوبت ساکشن گرفتمم برا فردا میخام برم ببینم چی میشه از اولین دوز قرصا ی هفته ...

مگه همینجوری ساکشن میکنن شما آشنا داری؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
اره اشنا بود تقریبا منشبشو میشناختیم

شما عذاب وجدان نداری؟ میگن با ساکشن بچه خیلی عذاب میکشه 

من میخوام قرص بخورم دو روزه عذا گرفتم انقد سرسنگینم که

راستی قرصا اصل بودن؟ روش فایزر زده بود؟

اصل نمیدونم ولی اونم ی ماما دسگ‌ک‌اشناای شوهرم بود پیشش رفتم قرصا میگن زیر ۵ هفته جواب نمیده ینی زیر ۵دهفته سقط نمیشه با دارو

من ن چون هنوز جنین تشکیل نشده برا من فقط ساکه

چند هفته هستید؟ 

من عقب انداختم دیروز ازمایش دادم ۴ هفتم