2777
2789
اوووو حالا جا داری من ماه هفتم تر روز مرگو میبینم انقد که ویارم شدیده فقط دکتر باید بهت قرص بده

دیگه واقعا خسته شدم انگار روزا نمیگذره نمیتونم به خودم برسم به خونم برسم

مامانم میگه ادا درمیاری من ۴ تا بچه آوردم چرا اینطور نبود آرایشم میکردم خرید هم میرفتم  کارامم میکردم مسافرتم میرفتم تو تنبلی میگم به خدا این معده لامصبم نمیزاره که آب از گلوم پایین بره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه واقعا خسته شدم انگار روزا نمیگذره نمیتونم به خودم برسم به خونم برسممامانم میگه ادا درمیاری من ۴ ...

وای نه این چه حرفیه میزنن چرا درک‌نمیکنن والا من اگه مثل قدیمی ها ویار نداشتم چندتا چندتا بچه میاوردم هیچم اذیت نمیشدن که اینهمه بچه ردیف میکردن 

واقعا بارداری‌های الان خیلیییی سخته

حتما قرص بخور بگو دکتر بهت بده من ۱۰ کیلو وزن کم کردم الانم وزن نمیگیرم نگران بچمم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
وای نه این چه حرفیه میزنن چرا درک‌نمیکنن والا من اگه مثل قدیمی ها ویار نداشتم چندتا چندتا بچه میاورد ...

آره واقعا هیچکی درکم نمیکنه من از اول معده درد داشتم با بارداری هم شدیدتر شده این به دنیا بیاد غلط کنم بچه بیارم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
آره واقعا هیچکی درکم نمیکنه من از اول معده درد داشتم با بارداری هم شدیدتر شده این به دنیا بیاد غلط ک ...

درکت میکنم عزیزم یه سونو شکم هم بده ممکنه دستگاه گوارشت ویروسی شده باشه مال من اینطوری شده بود چون یه ویروس گرفتم و بدتر شدم

ولی حتما بزور غذا بخور بالا هم آوردی اشکال نداره 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
درکت میکنم عزیزم یه سونو شکم هم بده ممکنه دستگاه گوارشت ویروسی شده باشه مال من اینطوری شده بود چون ی ...

اره شنبه میرم دکتر