2777
2789
هروقت راحت بودی درخواست بده صحبت کنیمنمیدونم شاید همین که الان اسمش اومد ورد زبونت نشونه اسیا اینکه ...

باشه حتما 

ولی من بازم ازش میخوام بهم نشونه بده

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
من نمیتونم حتی فکر طلاقم برام از صدتا مرگ بدتره

خوب نمی‌دونم دوسش داری واسه این میگی یا طلاق رو یه عمل خوب نمیدونی؟؟. . عزیزم ، زندگی خیلی بی رحم تر از ایناست که فکر بکنی همه چی تو زندگی ، اونطورکه دلت میخاد پیش می‌ره اینو از من یاد داشته باش که دختر دانشجو دارم ولی خوب همینکه جوون هستی میتونی قبل اینکه دیر بشه خیلی کارا بکنی . اولا همه تلاشت رو برا نگه داشتن زندگیت بکن ولی نه با اینطور تصمیم ها . بزرگترا وساطت بکنن و یه نفر بدونه علت این تصمیم واسه چی هست ؟؟؟ شاید اونم مغزش یه تکونی خورد و از کارش منصرف شد بعد اون صرفا منصرف شدن ، به درد نمیخوره دنبال علت و معلول ها بگرد . بگو چی شد به اینجا رسید و باید چیکار بکنم ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دلت خواست تو خصوصی حرف بزنی و درد دل بکنی و.....بیا درخواست دوستی بده . عزیزم فقط این رو بگم با این حالت ، هیچ چی رو تغییر نمیتونی بدی . باید قوی باشی و هر چی رو  منطقی حل بکنی . پیش یه بزرگ همسرت که حرفش ، برو داره برو و باهاش حرف بزن .‌‌‌‌‌بگوکه با این کارش ، بچه لطمه میخوره بگو که گاهی والدین بخاطر بچه ، باید کوتاه بیان . خدای نکرده بچه مریض بشه کی بهش میرسه و....اولا عزیزم قانون اگه بچه ات کوچیکه ، به تو میده تا یه سنی بعد مردا بیشتر حرف میزنن تا عقلشون رو به کار بیندازن . اون بچه رو ازت بگیره کی میخاد بره سرکار و....مردا بیشترشون خودشون رو نمیتونن اداره بکنن چه برسه به  بچه داری . فقط ضعف نشون نده هر ضعف تو ، یه حربه ی میشه واسه برنده شدن اون . ببین مثال میارم  انگار تو یه جنگی هستی بجای اینکه خودت رو قوی بکنی خودت ، ضعف هات رو به طرف مقابل نشون میدی و اونم خیلی راحت ترو ، شکست میده . تو یه مسأله و اختلاف وهر چی ....باید بدونی چطور میتونی طرف مقابلت رو از پا در بیاری و یا سازش بکنی .به دنبال راه چاره و اونا باش نه زود تسلیم شدن .ببخش اگه زیاد شد .  

برای اتفاقی که هنوز نیفتاده بریدی یه حدیث هست که میگه الناس نیام اذا ماتو انتبهو ادمها خابن وقتی بمیرن بیدار میشن اونموقع میفهمی که واقعا هیچ چیزی ارزش نداره و حقیقت زندگی یک چیز دیگه است بزار زندگی جریان خودش رو بره هر چی جدی تر بگیری بدبختر میشی فقط ریلکس باش از امام زمانت کمک بخاه باور کن کمک میکنه از ته دلت توبه کن و کمک بخاه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

خداوکیلی جدی چیکار کنیم راحت مث صگ بمیریم 

مسخره بازیه این دنیا همه‌ش چیه تو رو قرآن 

که چی مثلا من نمیدونم که از این همه بدبختی و فلاکت ما سود میبره بریدیم بابا من دیوونه شدم دیگ خدا وکیلی رد دادم میدونمم همه کس درد دارن فقط من نیستم ولی من دیگه حتی یه کور سوی امیدم ندارم تو زندگی بابا ما هر وقت خاستیم تو زندگی دوباره شروع کنیم یه بلای خوشگل و ناز اومد سرمون 

اه اه اه 

اگه کسی یه راه مطمئن واسه خودکشی میشناسه خاهشا بگه چون ثواب میکنه لطف بزرگی به من می‌کنه دمتون گرم