2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی چیو میگید بله.ن جانم نگران نباش.بعضی مواقع دخول مقعدی باعث میشه پریودی عقب بیوفته .من خودم دوران عقد تجربه داشتم خیلی هم ترسیدم.رفتم دکتر متخصص زنان براش موضوع رو گفتم گفت نگران نباش ولی برای اینکه استرس کمتر بشه آرمایش بده.متفی بود بعدم بهم پروژسترون داد پریود شدم

نه مگه جاروبرقیه

پیش اب بعد ارضای اول اسپرم داره پیش اب اولیه احتمال بارداری بدون دخول باهاش نزدیک صفره مگه دیگه خدا بخواد بزنه پس کلت

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
چی چیو میگید بله.ن جانم نگران نباش.بعضی مواقع دخول مقعدی باعث میشه پریودی عقب بیوفته .من خودم دوران ...

واقعا؟؟؟

من اصلا هیچ دخولی نداشتم، فقط در حد یه رابطه سطحی و مالش بود، تازه اینم من استرس داشتم که پیشاب برخورد کرده باشه استرس دارم

ولی هیچ دخولی صورت نگرفته، فقط پیشاب با سطح واژن تماس کمی داشته باشه

اینقدر مضطرب نباش آروم باش.هیچ‌خبری نیست‌مگه حاملگی الکیه.طرف ازدواج کرده هر شب گیرن حامله نمیشه بعد شما تو مجردی اونم بدون دخول .مثل فیلم های ایرانی شد که.طرف تو هاله خانمش تو اتاق صبح یهو حالت تهوع داره مثلا حامله شده