2777
2789
عنوان

خوش به حالتون ازدواج کردین خوش به حالتون شوهر دارین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 53 پست
همونه دیگهمقایسه می‌کنی

چه ربطی داره خانم دکتر پیشنهاد دوستی هم زیاد داشتم و حسم به خیلیاشون همین اوق بود فقط با یکیشون بودم 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم دکتر میگه مشکل داریبرو مشاوره

مشاورم رفتم و دارم اونم میگه تا به دلت نمیشینه ازدواج نکن ولی خونواده میگن نه ازدواج کن شرایط و پسر خوبیه و فلان

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
خیلی احمقین ببخشینا❤️

بی‌نزاکت! 

معلومه چندان هم اصیل و خانواده‌دار نیستی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مشاورم رفتم و دارم اونم میگه تا به دلت نمیشینه ازدواج نکن ولی خونواده میگن نه ازدواج کن شرایط و پسر ...

تجربه شخصی خودمو میگم. من هیچ دوست پسری نداشتم توی عمرم. کلا از روابط بدون تعهد بیزار بودم. ولی کسی هم به دلم نمی‌نشست که فکر کنم برا من علتش روابط بد و به دور از محبت پدر و مادرم بود. اصلا منزجر بودم از زن و شوهری. میخواستم کلا ازدواج نکنم که مبادا گرفتار یه زندگی احمقانه مثل پدر و مادرم بشم. ولی توی 29 سالگی از همون پدر و مادر فراری شده بودم دیگه. هیچ‌کس هم به دلم نبود. درنهایت با عقلم انتخاب کردم نه با دلم. خداروشکر الان از زندگیم خیلی راضیم. زندگیمم اصلا مثل زندگی پدر مادرم نیست الحمدلله رب العالمین. هرچند هنوزم پدر و مادرم مایه عذابن. 

توروخدا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

آره منم مثل شما شده بودم رفتم موهام رو کوتاه کردم گفتم اصلا تا ده سال دیگه نمی‌خوام ازدواج کنم و خواستگار هم نیاد ماه بعدش یکی از همکلاسیام گفت می‌خوام ببینمت رفتم خواستگاری کرد ازم الان هفت ساله کاملا راضیم از ازدواجم