2777
2789
عنوان

خوش به حالتون ازدواج کردین خوش به حالتون شوهر دارین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 53 پست
خودت چی داری قیافه داری یافقط به خاطرپول یامشهوربودن میان خواستگاریت

قیافه دارم زشت نیستم خودمو پری دریایی هم نمی‌دونم ولی خوشگلم بابا راستش این یه سنبه که همه دخترا تجربه میکنن کلی خاطر خواه دارن

میگذره

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری...بالاخره اونی که به دلت بشینه میاد،یا سر راهت قرار میگیره. درس میخونیکار میکنی؟

جفتش هر دو کلی ایده دارم برای درس و کار آیندم

یعنی میشه اصلا باورم نمیشه بشه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خب قرار نیس همون اول عاشق طرف بشی ببین معیاراتو داره یا نه دوبار باهاش برو بیا اگه خوبه اوکی بده بقی ...

موافقم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
به نظر من پسری احتیاج داری که باهات رفتار خوبی نداشته باشه حالت از پسرای مثبت وحال بهم زن بهم میخوره ...

😐😐😐😐کسخولی کسخولم مگه  ۱۳ سالمه مگه

خب قرار نیس همون اول عاشق طرف بشی ببین معیاراتو داره یا نه دوبار باهاش برو بیا اگه خوبه اوکی بده بقی ...

چی بگم والا احتمالا بله بگم بره شاید بعدا خوشم اومد

خب کم هستن کسایی که پولدار باشه خوشگل باشن خوشتیپ باشن خانواده خوب کار خوب گذشته خوب اخلاق خوب

من اصلا به اینا کار ندارم میگم به دلم نمیشینه 

همونه دیگهمقایسه می‌کنی

دقیقا این دخترها جرا خودشون رو بدبخت میکنند

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
البته انگار یکم گارد هم داری و قدرنشناسیِ خفیفی هم ته حرفات هست.همین تعدد خواستگارها که به خاطر شرای ...

راستش گارد ندارم الان نشستم تو اتاق و بزرگان دارن بحث میکنن بله رو شاید بگم بره

راستش گارد ندارم الان نشستم تو اتاق و بزرگان دارن بحث میکنن بله رو شاید بگم بره

ه تا به دلت ننشسته بله نگو

2810