بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رشته تون ریاضی درسته؟میتونم چندتا سوال بپرسم من پشت کنکوری تجربی بودم دوست دارم اگر بشه کنکور ریاضی ...
من دیپلمم تجربی بود پاسذال امسال ریاضی کنکور دارم وضیحت مشایه من دارید اگه اینجوریه منم میتونم جواب بدم
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
من آماده آماده که نه اما دیگه داره تمام میشه اگه تمامش کنم اره آماده ام
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
شما چه کتاب هایی متفاوت از ما دارینبنظرتون توی ۷ ماه میشه جمع کرد درسا تون رو ریاضی و فیزیک متوسط هس ...
ما امار و احتمال یازدهم گسسته دوازدهم هندسه دهم یازدهم دوازدهم و حسابان یک و حسابان دو اضافه تر داریم فیزیک هم دهم ترمودینامیک اضافه تر هست یازدهم هم یه بخشی اضافه تر و دوازدهم هم دو فصل فیزیک اضافه تر توی کنکور زمین نداریم زیست نداریم بله توی 5 ماه من بستم میشه پس قطعا