2777
2789
حتی اگر از جونتون بیشتر دوسش داشته باشید و با سختی خیلی زیاد بهش رسیدید

کسی که اول راه اینجوریه بقیه راه دیگه فاتحشون رو بخون

اول راه که همه چی تازه و جذابه خیانت کرده 

بقیه راه همه  چی عادی میشه میخواد چه کنه 

اگه بخوای عاقلانه تصمیم بگیری طلاق

اگرم بخوای خودت رو گول بزنی  خب یه حرف دیگه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که اول راه اینجوریه بقیه راه دیگه فاتحشون رو بخوناول راه که همه چی تازه و جذابه خیانت کرده بقیه ...

یکی از رزیدنتامون پارسال عقد کرد یه مدت با یه دختری (دانشجو پزشکی) رل بود منتها دختره خودش نمیدونست که پسره عقد کرده بعد از کات تازه از اطرافیان شنید

سه چهار شب پیش عروسیش بود 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
دیگه اونش رو خبر ندارمسه چهار روز از عروسی میگذره

ببین اگر زندگی تو میخوای جوری باش ک نفهمیدی ، چون اگر داد و بیداد کنی و قهر کنی و برگردی قبح این کار واسش می‌ریزه ... و براش عادی میشه ک فوقش دوروزه قهری اونم ی استراحت می‌کنه با مجردی چند روزه اش ... اگر تصمیم جدی واسه جدایی داری بروز بده

بردارشوهر کثافت منم دقیقا همین بود تودعقد خیانت کرد زنش یکماه بعد عروسی فهمید هنوزم داره خیانت میکنه کلی دعوا اینا کردن بعدم بخشید اما چندین ساله داره بهش خیانت میکنه اینطور آدما ذاتشون خرابه وهیچ‌موقع آدم نمیشن من نظری واسه شما ندارم هرجور خودت صلاح زندگیت میدونی فقط این جریان گفتم ک صابون ب دلت نزنی ک شاید خوب بشه پشیمون بشه 

ببین اگر زندگی تو میخوای جوری باش ک نفهمیدی ، چون اگر داد و بیداد کنی و قهر کنی و برگردی قبح این کار ...

بخدا من مجردم درمورد یکی از رزیدنتامونه 😅 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم