2777
2789
عنوان

آنفولانزای معده کودک تقریبا سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 28 پست
دقيقا همسر منم اينطوره، ميگه بچه هاي من چيزيشون نيست و تو دنبال يه دردي هستي كه پيدا كني! واي به حال ...

دارم دق میکنم زیر چشمش پف می‌کنه بیشتر از حالت معمولی .حتما می‌برم هفته بعد تا همسرم راضی بشه یک دو سه روزی باید صبر کنم دعا کن

الهی شکر 🌹
مطب هم زیاد بردم ،نه زاهدان ،اینجا متخصص گوارش اطفال فقط تو بیمارستان میشینه مطب نداره ،نوبت گرفتن ا ...

نترس عزیزم چیزیش نیست .این ویروس جدید واقعا عذاب اور و سخته ...اگه همشون حرفشون یکی بوده پس بی شک همونه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم چیزیش نیست .این ویروس جدید واقعا عذاب اور و سخته ...اگه همشون حرفشون یکی بوده پس بی شک هم ...

ان شاء الله دعا کنید برای دخترم ،ان شاء الله هیچوقت هیچ کسی مریضی بچشو نبینه

الهی شکر 🌹
هنوز درگیرم عزیز ، پیش غدد بردم ، غدد ام ار ای ، سونو ، آزمایش نوشته سونو خوبه ولی آزمایش نه ،ام ار ...

ببین عزیزم دختر منم هم شش سالش از دی پارسال که آنفلوآنزای گرفت به این شکم درد و شکم درد مزانتیت مبتلا شد وتا اوایل اردیبهشت هم داشت شکر خدا الان کاملا خوب شده من هم مثل شما خیلی دکتر می‌بردم ونگرانش بودم ببخشید  میپرسم خورد خوارکش خوبه شکمش کار میکنه 

ببخشید میپرسم ام ای ار برای چیه

هرزگاهی میگه پاک می‌لرزه البته دیده نمیشه ، چماش به نور خیلی خیلی کم حساس شده ، یبوست و ورم شکمش ، جوش روی پیشونیش و بعضی وقتا سردرد داره

دختر من موقع بستری اسیدوز شد عوارضی پیدا کرد 

میگن ممکن مشکل مغزی پیدا کرده باشه 

از نگرانی دارم میمیرم دعا کنید چیزی نباشه 

الهی شکر 🌹
یبوست شدید داره ، سونو و آزمایش تخصصی روده و .. خوب بوده

مثل دخترم  عزیزم این مریضی کرونا گوارشیه وحالا عوارض بدش عفونت روده س که باید با رژيم غذايي بچه رو قوییش کنی دل درد ش از خوردن آب و یا ترشی غذا ساده برنج و ماکارونی کم رب و نان  بدش موز خنک بدی تا چیزی نخورده آب نده تا شکمش را بیافته کمکم انشالله خوب میشه راستی پزشک فوق تخصص بردم گفت حتما ده روز آنتی بیوتیک سفیکسیم داد این تجربیات خودم بود که دوست داشتم که بدونی شاید لازم بشه به جواب آزمایش ها اگه مشگل گلبول ها نداره توجه نکن همشون عوارض این مریضی به مرور خوب میشه