2777
2789

دوستان من تو ده هفتگی تجربه بارداری مولار و سقط داشتم الان چند ماهه بتا منفیه و دکتر مهر ماه اجازه بارداری داده،بنظرتون قبلش آزمایش های مربوط به سقط یعنی ایمنی انعقادی و ژنتیکی رو داوطلبانه انجام بدم؟ضمنا این اولین تجربه بارداریم بوده

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

معمولا وقتی تکرار شونده باشه این آزمایش ها رو انجام میدن، شما فقط یکبار بوده نگران نباش انشاءالله دیگه اتفاق نمیوفته

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولاً با یکبار سقط آزمایش انجام نمیدن

بنظرتون این ازمایشا لازمه اخه برای من تین سقط تجربه خیلی سخت بود و افسردگی گرفتم میترسم از تکرارش

والا من قلبش تشکیل نشد سقط شد

قبل از اقدام بعدی آزمایشی ندادم

درمورد مولار نمیدونم گلم باید دکتر بگه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

والا من قلبش تشکیل نشد سقط شدقبل از اقدام بعدی آزمایشی ندادمدرمورد مولار نمیدونم گلم باید دکتر بگه

عزیزم بارداری بعدیتون بدون مشکل بود؟

اگه تهرانی بیا پیش حنطوش زاده زیر نظر اون باردار بشو

اره تهرانم عزیزم راحت نوبت میدن؟من به هر دکتری زنگ میزنم میگن باید معرفی نامه داشته باشی

بنظرتون این ازمایشا لازمه اخه برای من تین سقط تجربه خیلی سخت بود و افسردگی گرفتم میترسم از تکرارش

درک میکنم خودم سه بار تجربه داشتم حتی تو21هفته.

آزمایش ژنتیک تا ژن معیوب مشخص نباشه نمیشه آزمایش داد

تو چکاب قبل بارداری آزمایش انعقاد هست میتونی با مشورت دکترا اگه نیاز بود آزمایش نقص ایمنی بدی 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عزیزم بارداری بعدیتون بدون مشکل بود؟

آره گلم خداروشکر هیچ مشکلی نبود

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اره تهرانم عزیزم راحت نوبت میدن؟من به هر دکتری زنگ میزنم میگن باید معرفی نامه داشته باشی

حنطوش زاده معرفی نامه باید داشته باشی.من میرفتم پیشش 

دکتر خوب میخوای من رحیمی شعرباف رو پیشنهاد میدم عالیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

آره راحت نوبت میده، ولی مطبش خیلی شلوغه

من بر حسب تجربه بهت میگم که راه آخرو اول بری، حنطوش زاده غول مرحله آخره، یعنی دکترای دیگه که کم میارن خودشون میفرستن پیش حنطوش، تو خودت از اول برو پیشش که وقتت تلف نشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

حنطوش زاده معرفی نامه باید داشته باشی.من میرفتم پیشش دکتر خوب میخوای من رحیمی شعرباف رو پیشنهاد میدم ...

معرفی نامه ندارم متاسفانه ،اون راحت نوبت میده؟

آره راحت نوبت میده، ولی مطبش خیلی شلوغهمن بر حسب تجربه بهت میگم که راه آخرو اول بری، حنطوش زاده غول ...

از کی معرفی نامه بگیرم که بتونم برم پیشش؟

از کی معرفی نامه بگیرم که بتونم برم پیشش؟

والا اون موقع که من میرفتم معرفی نامه نمیخواست، زنگ بزن مطبش بپرس