2777
2789
عنوان

لنف نود در کودک ۷ساله

679 بازدید | 18 پست

خانوما توروخدا بیایین

دخترم دو ماهه دل درد داره شبا بیشتر دلش درد میگیره و چیزی نمیخوره آزمایش برده بودم سالم بود امروز بردم سونوگرافی نوشته تعدادی لنف نود مزانتریک در ناحیه پری امبلیکال به ابعاد حداکثر ۵*۸میلیمتر دیده شد

کسی چیزی میدونه انقد گریه کردم 

خیلی میترسم یه وقت مریضی دیگه ای نباشه

توروخدا اگه اطلاعاتی دارین بیایین بگین

اره، اتفاقل لنف هاي ناحيه مزانتر پسر منم ملتهب شده، چيز خاصي نيست، معمولا بعد يه مريضي يا وروسي چيزي ...

اخه الان دوماهه همش شکم درد داره دقیقه دستشو میذاره دور نافش یا غذا میخوره میگه شکمم درد میکنه دیگه نمیخوره

پسر شما علایمش چیه؟

دخترمن بعد دستشویی رفتن هم اکثرا میگه شکمم درد گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان دوماهه همش شکم درد داره دقیقه دستشو میذاره دور نافش یا غذا میخوره میگه شکمم درد میکنه دیگه ...

دقيقا همين چهارسنبه هفته ي قبل پسرم از صبح كه بيدار سد گفت تهوع دارم و يه بارم استفراغ كرد  و سكمش هم درد ميكنه هر از گاهيو يه هفته هست خيلي كم استها شده و لاغر هم شده بردم دكتر فوق تخصص عفوني بهم گفت چون پسرت دچار گلودرد شده و الان لنف نودهاي ناحيه مزانتر شكم ملتهب شده  و چيز خاصي نيست( پسرم اوايل خرداد مريض شده بود)

پسر من يه بار هم در ٥ سالگي دچار اين مشكل شد و دقيقا سه چهار ماه شكمش درد ميكرد، اون موقع هم سونو كردم نوشته بود لنف نودها دچار التهاب سدند.سونوش رو هم نگه داشتم فردا اگر پيدا كنم برات ميفرستم

دقيقا همين چهارسنبه هفته ي قبل پسرم از صبح كه بيدار سد گفت تهوع دارم و يه بارم استفراغ كرد و سكمش ه ...

دختر منم اواخر فروردین شدید سرما خورد از همون موقع چیزی نخورد همش بالا میاوورد میگفت شکمم درد میکنه

الان از دو ماه هم بیشتر شده اکثرا شبا میگه شکم درد دارم صب تا عصر حالش خوبه 

خیلی طول کشیده بخاطر همون میترسم گوگل نگا کردم دیوونه شدم نوشته از سرطان روده هم میشه

دختر من ۲کیلو وزن کم کرده دور چشماش سیاه شده و گود افتاده 

فردا از فوق تخصص گوارش وقت گرفتم ببرم

نمیدونم فوق تخصص غدد ببرم یا گوارش 

پسر من يه بار هم در ٥ سالگي دچار اين مشكل شد و دقيقا سه چهار ماه شكمش درد ميكرد، اون موقع هم سونو كر ...

حتما برام عکس بفرست عزیزم الان هم عکس سونوشو میفرستم نگاه کن خیلی نگرانم ببخشید گلم

پسر من يه بار هم در ٥ سالگي دچار اين مشكل شد و دقيقا سه چهار ماه شكمش درد ميكرد، اون موقع هم سونو كر ...

اون موقع پسرتون کم اشتها شد دختر من چیزی ندی به زور هیچی نمیخوره

خیلی بچه پرخور و تپلی بود بخاطر همون ناراحت میشم 

دختر منم اواخر فروردین شدید سرما خورد از همون موقع چیزی نخورد همش بالا میاوورد میگفت شکمم درد میکنها ...

والله هر كي پسر من رو ميبينه ميگه لاغر شده. پسر منم به شدت گلودرد عفوني  گرفته بود و بيست روز بود انتي بيوتيك ميخورد، الانم استهاش يك سوم شده. پسر من خيلي خوش اشتها و تپل بود. 

😔😔آدم خودش مریض بشه بچش نهانقد دو این ماه استرس کشیدم که تو این چند سال عمرم نکشیده بودم خیلی میتر ...

دقيقا اينطور هست، من ابن بار پسرم رو سونو نبردم و دكتر گفت لازم نيست جون مريض شده بود واسه اون هست با قطعيت گفت. دكتر فوق تخصص عفوني معروف تو سهرمون هيت، سونويي كه ميگم برا چند سال قبل هست كه سكم درد پسرم چند ماه طول كسيد و اوايلش همراه با تهوع و ايتفراغ بود

دقيقا اينطور هست، من ابن بار پسرم رو سونو نبردم و دكتر گفت لازم نيست جون مريض شده بود واسه اون هست ب ...

عزیزم اون سونورو یادت نره فردا اگه پیداش کردی حتما واسم بفرست

ببخشید زیاد سوال میپرسم اون دفعه که میگین چند ماه طول کشید همون چندماهو کلا بی اشتها بود وزن کم میکرد؟ خود بخود خوب شده چیکارا کردین واسش؟