2777
2789
عنوان

کسی اکسل بلده اینجا ؟ یلحظه میاد

73 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دانشجوام قراره برم جایی سرکار ، بهم گفتن حتما باید در حد اکسل مقدماتی بلد باشی 

من حدودا تو چقدر زمان میتونم یاد بگیرم اگر روزی یک ساعت بتونم وقت بزارم  ؟ از ویدیوهای یوتیوب میتونم استفاده کنم یا حتما باید برم کلاس ؟ 

من در حد خیلی کم الان بلدم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم 

❤️❤️❤️

در حد روزی یک ساعت اره خوبه. کار با اکسل راحته .تمرین کن 

خدا قول میدم مامان خوبی باشم فقط مامان شم.طبق قانون جذب و از سر شوق گفتم تیکر آینده ام رو زودتر بزنم ببینم چه تاریخی میشه🥹.امروز ۲۷بهمن۱۴۰۳. به امید واقعی شدنش 💖من و عشقم و فندقمون🤱👩‍❤️‍👨،خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی دامن همه منتظرها رو سبز.کن💃روز اولی که خبر دار میشم باردار شدم نماز شکر میخونم. به مامانم هبر میدم که انقدر غصه ام رو میخوره و بعد که سونو رفتم و قلب تشکیل شده بود و صداش رو شنیدم به شوهرم میگم.بااین حس مسخره عذاب وجدان و حس ناقص بودنم خداحافظی میکنم.سیسمونی هم خیلی هزینه نمیکنم.مهم عشقیه که میخواد بیاد. خدایا اینا رو واقعی کن خواهش میکنم 🤲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک هفته تا ده روز نهایتا .روزانه بیشتر تایم بذار

خدا قول میدم مامان خوبی باشم فقط مامان شم.طبق قانون جذب و از سر شوق گفتم تیکر آینده ام رو زودتر بزنم ببینم چه تاریخی میشه🥹.امروز ۲۷بهمن۱۴۰۳. به امید واقعی شدنش 💖من و عشقم و فندقمون🤱👩‍❤️‍👨،خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی دامن همه منتظرها رو سبز.کن💃روز اولی که خبر دار میشم باردار شدم نماز شکر میخونم. به مامانم هبر میدم که انقدر غصه ام رو میخوره و بعد که سونو رفتم و قلب تشکیل شده بود و صداش رو شنیدم به شوهرم میگم.بااین حس مسخره عذاب وجدان و حس ناقص بودنم خداحافظی میکنم.سیسمونی هم خیلی هزینه نمیکنم.مهم عشقیه که میخواد بیاد. خدایا اینا رو واقعی کن خواهش میکنم 🤲🌹

اکسل خیلی آسون هست و یادگیریش وقت زیادی نمیبره، من در حین کار کردن باهاش و بدون اموزش خاصی یاد گرفتم. البته اکسل سطح پیشرفته هم داریم که برای آنالیز اطلاعات استفاده میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیلی ممنون ، والا زمان امتحاناتمه اگر وقت دیگه ای بود واقعا ازاد تر بود وقتم

عزیزم ایشالا عشق پاک و روزهای خوبی رو تجربه کنی

اکسل خیلی آسون هست و یادگیریش وقت زیادی نمیبره، من در حین کار کردن باهاش و بدون اموزش خاصی یاد گرفتم ...

بله اکسل سطح پیشرفته قراره تو محل کار یادم بدن ولی گفتن برای اینکه یخوای کاراموزی سروع کنی باید در حد مقدماتی بلد باشی 

❤️❤️❤️

بله اکسل سطح پیشرفته قراره تو محل کار یادم بدن ولی گفتن برای اینکه یخوای کاراموزی سروع کنی باید در ح ...

مقدماتی خیلی راحته. در یک ساعت هم میشه یاد گرفت.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم