2777
2789
عنوان

کسی اکسل بلده اینجا ؟ یلحظه میاد

68 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دانشجوام قراره برم جایی سرکار ، بهم گفتن حتما باید در حد اکسل مقدماتی بلد باشی 

من حدودا تو چقدر زمان میتونم یاد بگیرم اگر روزی یک ساعت بتونم وقت بزارم  ؟ از ویدیوهای یوتیوب میتونم استفاده کنم یا حتما باید برم کلاس ؟ 

من در حد خیلی کم الان بلدم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

در حد روزی یک ساعت اره خوبه. کار با اکسل راحته .تمرین کن 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
در حد روزی یک ساعت اره خوبه. کار با اکسل راحته .تمرین کن

چقدر طول نیکشه تا در حد مقدماتی یاد یگیرم ؟ 🥲

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک هفته تا ده روز نهایتا .روزانه بیشتر تایم بذار

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
2805
یک هفته تا ده روز نهایتا .روزانه بیشتر تایم بذار

خیلی ممنون ، والا زمان امتحاناتمه اگر وقت دیگه ای بود واقعا ازاد تر بود وقتم 

اکسل خیلی آسون هست و یادگیریش وقت زیادی نمیبره، من در حین کار کردن باهاش و بدون اموزش خاصی یاد گرفتم. البته اکسل سطح پیشرفته هم داریم که برای آنالیز اطلاعات استفاده میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیلی آسونه تو یه هفته میتونی یا دوهفته هر روز

اع چه خوب مرسی عزیزم خیالم راحت شد یکم ترسیدم نکنه سخته

خیلی ممنون ، والا زمان امتحاناتمه اگر وقت دیگه ای بود واقعا ازاد تر بود وقتم

عزیزم ایشالا عشق پاک و روزهای خوبی رو تجربه کنی

اکسل خیلی آسون هست و یادگیریش وقت زیادی نمیبره، من در حین کار کردن باهاش و بدون اموزش خاصی یاد گرفتم ...

بله اکسل سطح پیشرفته قراره تو محل کار یادم بدن ولی گفتن برای اینکه یخوای کاراموزی سروع کنی باید در حد مقدماتی بلد باشی 

عزیزم ایشالا عشق پاک و روزهای خوبی رو تجربه کنی

مرسییی قشنگمم🥲😍 ان شاءالله سلامت و موفق باشین ❤️❤️❤️

بله اکسل سطح پیشرفته قراره تو محل کار یادم بدن ولی گفتن برای اینکه یخوای کاراموزی سروع کنی باید در ح ...

مقدماتی خیلی راحته. در یک ساعت هم میشه یاد گرفت.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم