2777
2789
عنوان

انقدر آویزون پسرا نشید!

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 50 پست
باشه اصلن من قضاوت میکنم درست... ولی دیگه اکس اسمش روشه! مگه آدم چیزی رو که بالا آورده باز میخوره!

حق👌

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا پسرا دوست دارن بدست بیارن و کم محلی ببینن،،غر نشنون

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کار درست و شما میکنی 

منم تو رابطه قبلی متاسفانه صدم و برای طرف گذاشتم و نتیجه عکس داد

از این به بعد با همین فرمون پیش میرم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

کلا هرگز نباید اولویتت یه پسر یا مرد باشه، نباید خودتو درگیر کنی و همه انرژی و زندگیتو صرف یه دیلاقی کنی که معلوم نیست کیه و چیه. واقعا دلم میسوزه واسه یسری دخترای سایت.

شاید باورتون نشه ولی عاشق ترین پسر هم شما رو اولویت اولش نمیدونه! شاید ده درصد درگیری شما رو داشته باشه.

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 
بعضیا دیگه واقعا از حد میگذرنولیبه قول اون کاربرخدانکنه یه طوری شه عقلت حریف قلبت نشهعذاب میکشی رسما ...

وای وای ک داری حال منو وصف میکنی تو این چندروز به قدری استرس واضطراب داشتم ک دست میکشم روصورتم اثارش رو صورتمم هست خشک وپرجوش شده

دارم ازدرون نابود میشم

بعضیا دیگه واقعا از حد میگذرنولیبه قول اون کاربرخدانکنه یه طوری شه عقلت حریف قلبت نشهعذاب میکشی رسما ...

اون لحظه ای که برای اولین بار این حسو کردی باید فرار کنی. مخصوصا اگه سنت کمه و درس داری.

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 
وای وای ک داری حال منو وصف میکنی تو این چندروز به قدری استرس واضطراب داشتم ک دست میکشم روصورتم اثارش ...

میفهمم چی میگی کاملا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اون لحظه ای که برای اولین بار این حسو کردی باید فرار کنی. مخصوصا اگه سنت کمه و درس داری.

از یکی خوشم میاد. همکلاسیمه

اما عاشقش نیستم

ولی خب اره سنم کمه.  ۲۰ سالمه

از یکی خوشم میاد. همکلاسیمهاما عاشقش نیستمولی خب اره سنم کمه. ۲۰ سالمه

به چشم یه مرحله زودگذر نگاهش کن به نظرم

مشکل اغلب دخترا اینه که زیادی درگیر میشن

البته من دارم به نسبت فرهنگ جایی که توش هستم نظر میدم. ممکنه جایی که شما هستی 20 سن ازدواج باشه که اون متفاوته وضعیتش.

به چشم یه مرحله زودگذر نگاهش کن به نظرممشکل اغلب دخترا اینه که زیادی درگیر میشنالبته من دارم به نسبت ...

نه نیست اینجا هم

ولی خب دوسال دیگه بازم میبینمش

چی بگم

تاحدی جلو میبرم که حداقل حسرت نشه واسم

نمیتونم بی تفاوت باشم

ولی سعی میکنم خیلی هم درگیر نشم

یه بازه که اصلا مریض شده بودم. از اضطراب های پی در پی. چون میدیدمش و کاری نمیشد کنم. فقط در حد سلام و خسته نباشید بود

الان باز بهترم

چون یه ارتباطی باز شکل گرفت تو چارچوب در حد همکلاسی

امیدوارم همین تو چارچوب بره جلو

سپردم دست خدا

من یه بار بهش داشتم بهش گله میکردم گفت مشکل تو اینه عاقلی خودتو با کسخلی من مقایسه میکنی😐ولی بازم ...

😂آدم واقع بینیه

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

استارتر من دارم تغییر جنسیت میدم و هم بین دخترا بودم هم پسرا

رابطه ی چیز دو طرفه ست

اگر همش نامزدت پیگیر شما باشه ی روز خسته میشه و ازت فاصله میگیره کراش با همسر فرق داره

اگر شما مدام پیگیر نامزدت باشی کم کم حس میکنی بی ارزشی براش و سرد میشی

تنها رابطه پایدار رابطه ای هست ک دو طرف براش تلاش میکنن

آدمی ک جذب کم محلی کسی میشه مشکل روحی و روانی داره این اثبات شده

سعی کن همونقدری در دسترس باشی ک نامزدت هست نه خیلی دور نه خیلی نزدیک