2777
2789
عنوان

انقدر آویزون پسرا نشید!

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 50 پست

بعد از مدام پیام دادن و سواد رابطه و این چیزا معمولا یه بخش نهایی هست به اسم به کتفم که چی فکر میکنه،چیکار میکنه،هست یا نه؟من الان تو اون بخشم🫥

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احسنت واقعا خیلی عاقل و فهمیده ای ،خیلی خوشم اومد از طرز فکرت ،ای کاش همه ی دخترا مثه شما بودن و اینقدر الکی به پسرا بها نمیدادن و گندشون نمیکردن و عاقبت هم ضربه نمیخوردن،واقعا دخترا همیشه باید همینجوری رفتار کنن و غرورشونو حفظ کنن،پسرا اینجور دخترارو خیلی بیشترم دوست دارن چون از دختری که خیلی دورشون باشه و مزاحمشون بشه اصلا خوششون نمیاد

حرفت که درسته کاملاولی تجربه هم نداری دیگهنمیشه قضاوت کرد

من تجربه کردم البته برای همسر

راس میگه واقعا 

آدم اگه میخاد رابطه رو حفظ کنه باید زیاد آویزون نشه وگرنه خود آدم ضربه میبینه

چشمسو باز می‌کنه یه روز میبینه که همه چیشو پای یه وابستگی  مزخرف داده و الان همون کس به جای اینکه قدرشو بدونه برگشته میگه مگه من خواستم!🥲

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
نه افراط نه تفریطاحترام هم دیگه رو حفظ کنید ولی اعتماد بی جا ب کسی نداشته باشید در ضمن من 20 سالمه ف ...

عزیزم شما سن عقلیت خیلی بالاست ،من دختر دیدم بالای سی اما اندازه ی یه دختر بچه هم عقل نداره

قربونت بشم شما محبت داری عزیزم❤️

نه واقعا راست میگم ،من خودمم مثه شما بودم قبل ازدواج ،بخدا از خودم تعریف نمیکنم سر همین رفتارم بیشترین خواستگارا رو توی فامیل و آشنا داشتم ،تعجب میکنم چرا دخترا عاقلانه رفتار نمیکنن،دخترا هیچوقت نباید بخاطر هیچ پسری غرورشونو از دست بدن و التماس کنن،باید زیاد در دسترس نباشن

استارتر من دارم تغییر جنسیت میدم و هم بین دخترا بودم هم پسرارابطه ی چیز دو طرفه ستاگر همش نامزدت پیگ ...

درست میگی گلم 

ولی منظور من این بود حد تعادل رو رعایت کنیم تا احتراممون حفظ شه 

نه اینکه من بدرفتاری کنم‌ نه!

ولی اولویت اولم نیست چون خودم هدف هایی بیشتر از این چیزا دارم

و اینکه اون اگه دوستم داشته باشه میتونه برنامه شو با من تنظیم کنه هر چند ک منم همینکارو میکنم ولی رفتارم جوری نیست ک فکر کنه وظیفمه نه! بهش لطف میکنم...

درست میگی گلم ولی منظور من این بود حد تعادل رو رعایت کنیم تا احتراممون حفظ شه نه اینکه من بدرفتاری ک ...

درسته 

آخه رابطه من با دختری ک دوستش داشتم سر همین بهم خورد

خیلی خودشو میگرفت و کم محلی میکرد اولا اینطوری نبود

منم بعد ۹ سال گذاشتمش کنار

ضربه بزرگی بود هم به من هم به اون

گفتم ک رابطه ی شما سر این چیزا خراب نشه

منم همین فکرو میکردم...ولی خدانکنه دل ادم جایی گیر باشه کاراش دست خودش نیست دیگه

اتفاقا رابطه هایی بوده من ۲۴ساعتم جواب طرفمو نمیدادم چون اولویت نبود برام 

الانم که گوشیم کلا رو سایلنته فقط نوتیف زنگ و پیام ینفر روشنه ...برای اونم همینطوره مگر اینکه کار داشته باشیم 

واقعا ادم عاشق کاراش سیاست و سواد برنمیداره🫠

من تجربه کردم البته برای همسرراس میگه واقعا آدم اگه میخاد رابطه رو حفظ کنه باید زیاد آویزون نشه وگرن ...

توصیه تون به من چیه؟

از همکلاسیم خوشم میاد

گاااااهی در حد چت رسمی و تو چارچوب حرف می‌زنیم

چکار کنم ؟ نه من آویزونم نه اون

ولی خب اونقدر که من متوجه حضورش هستم اون نیست

چکار کنم یکم توجه نشون بده؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
استارتر من دارم تغییر جنسیت میدم و هم بین دخترا بودم هم پسرارابطه ی چیز دو طرفه ستاگر همش نامزدت پیگ ...

توصیت به من چیه؟🥲

تو کامنتا گفتم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه نیست اینجا همولی خب دوسال دیگه بازم میبینمشچی بگمتاحدی جلو میبرم که حداقل حسرت نشه واسمنمیتونم بی ...

@در_مسیر_پروانه_شدن    

اینجا گفتم گلم

😂آدم واقع بینیه

عاره این جور وقتا واقع بین میشه 

میگه من تایمم محدوده (راست هم میگه البته کارش جوریه که کم وقت میکنه پای گوشی باشه)

ولی خدا نکنه من پیامش رو دو دقیقه دیر جواب بدم میگه من طاقت ندارم کم محلی نکن سکوت نکن و...

البته مقصر خودمم انقد هواشو داشتم دیگه تحمل نداره یکم سرد باشم باهاش 

ولی دیگه تموم یا اولویت یا هیچ 

من اهل جاده یه طرفه نیستم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀