2777
2789
عنوان

شوهرم دلش میخواد من لوند باشم ولی من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 123 پست
اره من نه فعال نیستم کار خاصی ن بلدم ن روم میشه انجام بدم

خب همین دیگ 

تو سک*س منظورمه ها

آدم دوس داره پارتنرش فعال باشه ب هرحال

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نمیدونم شایدم اگر تکرار کنم عادی بشه برام ولی مطمعنم تا وقتی که عادی بشه از سر خجالت هر بار خودم ...

اسی واقعیت اینا مردای این دوره زمونه همشون زنای اینجوری لوند و پررو و ...میخوان

همشون یعنی مگر سن بالاها

توام باید کم کم خجالت رو بزاری کنار

کاری که همه ما کردیم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
دقیقا 😐👍. ولی اون میگه تو گوگولیی تو آروم و مظلومی تو رابطه من دلم میخواد از چشات نمیدونم ح. ش ر ...

ای خداا حرفای شوهرمو میزنه.😂من لذت میبرما از رابطه ولی نمیدونم چرا نمیتونم بیش از حد حسمو بدم بیرون.منم گاهی اوقات چشمامو جوری میکنم که کیف کنه😅. البته اینارو شاید یه ۳ سالیه انجام میدم

دست خودم نیس من عشق و احساس شدید تو حتی س ک س هم برام اولیت اوله.

چطور عشق و احساس برات البته بعد خجالت میکشی و میگی بلد نیستم؟ عشق و احساس برات الویت باشه ک باید رمانتیک طور و دلبرطور رفتار کنی 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
روم نمیشه 🥺. فوقش ی کم سر صدا بدم

پس حق داره

هیچکس پارنتر غیرفعال و مجسمه نمیخواد...شما هم جای اون باشی حس ناکافی بودن و بد بودن بهت دست میده

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
عجب 😶 اگر درونگرا هم باشی ک اصلا نمیتونی

ن اصلا درونگرا نیستم. اتفاقا خیلی ادم اجتماعی و پوروییم ولی همیشه تو این مورد کم رو بودم.  اندامم عالیه اعتماد ب نفسم خوبه ولی کلا همیشه عادت ندارم بی حیایی میدونستم جلو دوستامم حتی بخام با سوتین باشم فرضا

کاربری دست دو نفره .....
اسی واقعیت اینا مردای این دوره زمونه همشون زنای اینجوری لوند و پررو و ...میخوانهمشون یعنی مگر سن بال ...

اره واقعا فک کنم   عادیه و من عادی نیستم و باید تمرین کنم

کاربری دست دو نفره .....
ای خداا حرفای شوهرمو میزنه.😂من لذت میبرما از رابطه ولی نمیدونم چرا نمیتونم بیش از حد حسمو بدم بیرون ...

بابا من از نظر خودم کلی سر صدا میکنم.    بعد اون روز ب من میگه تو صدات در نمیاد حتی صدا نفست نمیاد 😐. 

کاربری دست دو نفره .....
اره واقعا فک کنم عادیه و من عادی نیستم و باید تمرین کنم

طبیعیه ما زنا مثل اقایون ازاد نبودیم و بخاطر شرایط و حجب و حیا و ..سمت این چیزا نرفتیم 

برای همین خجالت میکشیم

اما مردای این دوره زمونه بخاطر دیدن فیلم ای ...که معمولا توی اون فیلم ها زنا شروع کننده و ...هستند تمایلشون به اون سمته

بابا من از نظر خودم کلی سر صدا میکنم. بعد اون روز ب من میگه تو صدات در نمیاد حتی صدا نفست نمیاد � ...

واای از دست اینا.توقع دارن صدامون به همسایه ها هم برسه.چیزی که شوهر من میخواد

چطور عشق و احساس برات البته بعد خجالت میکشی و میگی بلد نیستم؟ عشق و احساس برات الویت باشه ک باید رما ...

مثلا دلم میخواد  فرضا فرضا به جا اینکه بگه وای عجب فلان جایی داری بهم بگه قوربونت برم و ...   منظورم اینه. اون دلش میخواد راجب اندامای من حرف بزنه من سر صدا کنم  حرف بزنم بگم مثلا اره فلان کارو کن.   

ولی من دلم میخواد به جا این حرفا حتی وسط س ک س  قوربون صدقه هم بریم و به هم عشق بدیم 

کاربری دست دو نفره .....
پس حق دارههیچکس پارنتر غیرفعال و مجسمه نمیخواد...شما هم جای اون باشی حس ناکافی بودن و بد بودن بهت دس ...

شایدم حق داره 🥺

مثلا دلم میخواد فرضا فرضا به جا اینکه بگه وای عجب فلان جایی داری بهم بگه قوربونت برم و ... منظورم اینه. اون دلش میخواد راجب اندامای من حرف بزنه من سر صدا کنم حرف بزنم بگم مثلا اره فلان کارو کن.   

ولی من دلم میخواد به جا این حرفا حتی وسط س ک س قوربون صدقه هم بریم و به هم عشق بدیم

کاربری دست دو نفره .....
ن اصلا درونگرا نیستم. اتفاقا خیلی ادم اجتماعی و پوروییم ولی همیشه تو این مورد کم رو بودم. اندامم عا ...

بلاخره شرم و حیا داری دیگه آفرین دراصل باید همین باشه حرف شوهرت غیر عادی بهش بگو همینم ک هستم 

☕🎵🍫🍻
2810