2777
2789

چند ماه دیگه عروسیمه و فکر نکنم بتونم خوب به درسم برسم…دانشگاهم فکر نکنم بتونم برم چون خانوادم مذهبین همه خانواده خودم هم نامزدم

از یه طرفیم حوصله درس خوندن ندارم و به رشته ایی که قبول شدم علاقه ندارم و دو سه ساله ترک تحصیل کردم  ولی به زبان علاقه دارم و حس میکنم زود یاد میگیرم و با کلاس زبان رفتنم هم کسی مشکلی ندارع 

کلاس زبان برم به نفعمه کار دیگه ایی نکنم حد اقل یه زبان جدید یاد میگیرم 

الان به نظرتون درس خودمو بخونم یا برم زبان یاد بگیرم کدوم بهتره؟؟؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من به جات باشم میرم دانشگاه 

در کنارش زبانم ادامه پیدم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به جات باشم میرم دانشگاه در کنارش زبانم ادامه پیدم

اخه درسمو هرطور باشه نمیتونم ادامه بدم اگه ادامه بدم دانشگاهم نمیتونم برم🤕خودمم حوصله درس خوندن ندارم 

ولی به زبان علاقه دارم و فقط یه درسه مدرسه چندین درسه🤒

زبان به چه دردت میخوره براش هدف داری ؟؟

اگه بشه معلم زبان میشم اخرش

میتونم با کلاس زبان رفتن معلم شم؟؟

باید خیلی بخونی تا اخرش ولی خب علاقه داری خوبه ادامه بدی

اره

به نظرت چند سال طول میکشه عالی شم؟

و چند سال درس بخونم میتونم معلم زبان شم؟