2777
2789
عنوان

میشه بیاین یکم حرف بزنیم؟تو همین تاپیک دردودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 34 پست
دوبار سعی کردم ، کلی داستان پیش اومد خیلی طولانیه ،فقط اینکه شدیدا احساس خستگی میکنم

انشالا خدا کمکت کنه.منک دیگ هیچی برا خودم نمیخوام بریدم بسه هرچی دعا کردم برعکس شد

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالا خدا کمکت کنه.منک دیگ هیچی برا خودم نمیخوام بریدم بسه هرچی دعا کردم برعکس شد

ممنونم قشنگم،واقعا خدا برای هممون کافیه ، من همه کار کردم،چله گرفتم ، رفتم جمکران ، رفتم دو شب مشهد تو حرم بست نشستم ، نذر کردم محرما ، متوسل شدم به شهدا به امام زمان (عج) ، نشد که نشد ، اما حالا آروم ترم دیگه پذیرفتم همه چیو و فقط خداروشکر میکنمو ازش میخوام بهم آرامش بده

ممنونم قشنگم،واقعا خدا برای هممون کافیه ، من همه کار کردم،چله گرفتم ، رفتم جمکران ، رفتم دو شب مشهد ...

من حالم خیلی بده خیلی حال هیچی ندارم هر حس ششمی هم ک میپرسم میگ برات دعا گرفتن وفلان.من خوب چکار کنم اخه

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
من حالم خیلی بده خیلی حال هیچی ندارم هر حس ششمی هم ک میپرسم میگ برات دعا گرفتن وفلان.من خوب چکار کنم ...

منم این مدلی بودم و خب مطمعن بودم برام دعا گرفتن چون خود همسرم گفت ولی خب از باطل سحر و حس شیشمو اینجور آدما خوشم نمیاد 😅

ی دعای حرز کبیر امام جواد گرفتم و همیشه گردنمه خداروشکر خیلی بهترم 🤲🏻 💫