2777
2789
عنوان

سقط مکرر لطفا بیاین جواب بدین😭

87 بازدید | 13 پست

س دوستان ۳ ساله عروس شدم میخام داستان سقطامو بگم لطفا راهنماییم کنین ببینم چیکار کنم،

بعد عروسیم ۳ ماه نگذشته بودک باردار شدم تو ۵ هفته رفتم ساک بود جنین نبود و تو ۸ هفته رفتم ساک جنین بودن ولی قلب نداشت و خود ب خود سقط شد🥺 تجربه سختی بود اونم بچه اول،بعدش ۳ ماه استراحت کردم ب خودم رسیدم و شروع کردم ب اقدام مجدد دکتر ک رفتم گف سقط اول نیازی ب ازمایش نیست فقط متفورمین بهم داد دقیق یکسال گذشت و مجدد باردارشدم بازم تو ۵ هفته ۵ روز سقط شد چون بیمارستان بالاسر شوهرم بودم ک ۵ تا عمل سنگ کلیه داشت تو فضای بدی بودم😭و نموند برام،بازم گذشت تا دوماه پیش ک بازم مامان بزرگم فوت کرده بودو من باردار بودم و بازم متاسفانه سقط شد بازم تو ۵ هفته ۶ روز،با اینکه انوکسا شیاف و قرص آ اس آ استفاده میکردم😭😔💔،تجربه ۳ سقط امونمو بریده توانی برا من نمونده فک میکنم دنیا برام‌تموم شده و لایق مادری نیستم،چن سوال برام‌پیش اومده،اینکه من پریودم‌نامنظم بوده الان بهتر شدم ولی چرا وقتی ب بارداری میرسم مثلا باید تو هفته ۸ باشم ولی هفته ۴ رو نشون میده همه بارداریام اینجوری بوده و همیشه عقبتره رشد نمیکنه و دوم اینکه چرا رشدشون متوقف میشه و ب قلب نمیکشن،ایا کسی مث من بوده،الان یه دکتر خوب پیدا کردم ک بهم گفته ۳ ماه صبرکن بعدش برو ازمایش سقط مکرر بده😔دلم خوونه بخدا،لطفا بیاین با راهنماییاتون دل منه بی نوارو شاد کنین😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحت نظر دکتر زنان معمولی نباش،برو دکتر فوق تخصص ناباروریدکترای معمولی فقط وقتو جوونیتو انرژیتو تلف م ...

شوهرم کارگر ساده بود موقعیتشو نداشتم الان کارش بهتر شده دارم‌پیگیر میشم این دفعه😔دعا کن خواهر

شوهرم کارگر ساده بود موقعیتشو نداشتم الان کارش بهتر شده دارم‌پیگیر میشم این دفعه😔دعا کن خواهر

عزیزم خدا به حاجتت برسونتت

منم الان خودم تو پروسم

ولی ۳سال ازین دکتر به اون دکتر فقط وقتو ظرفیت تخمدانم تلف شدو فهمیدم ازاول باید میرفتم دکتر آی وی اف

خدا روزی رسونه و براش کاری نداره

برو دکتر آی وی اف

من یکی از آشناهامون مشکل شمارو داره و فهمیده یه مشکل ایمنی داره و باعث میشه جنین تو رحمش سقط بشه و بهش گفتن آی وی اف کن

شما هم بری دکتر تخصصی،بالاخره درمان اصلیتو پیدا میکنن

هزینشو ندارم،نمیدونی چید هزینه کرده و کجا پیش کدوم دکتر رفته

هزینه آی وی اف من خودم انجام دادم حدود ۵۰ میشه

ولی ممکنه درجا شمارو نفرستن آی وی اف که

ممکنه مشکل خودایمنی داشته باشی و دکتر با چندتا دارو ایمنی بدنتو بیاره پایین بعد بگه باردار شو

من میگم از الان به بعد برو دکتر فوق تخصص ناباروری،ببینن مشکل اصلی چیه

وقتو انرژی و اعصابو هزینتو با دکتر زنان معمولی هدر نده

ایشالا که با چندتا دارو طبیعی باردار میشی اصلا

اولین داستان ریشه یابی سقطهای شماست،بعدش تصمیم میگیری هزینه داری یا نه برای بقیش