س دوستان ۳ ساله عروس شدم میخام داستان سقطامو بگم لطفا راهنماییم کنین ببینم چیکار کنم،
بعد عروسیم ۳ ماه نگذشته بودک باردار شدم تو ۵ هفته رفتم ساک بود جنین نبود و تو ۸ هفته رفتم ساک جنین بودن ولی قلب نداشت و خود ب خود سقط شد🥺 تجربه سختی بود اونم بچه اول،بعدش ۳ ماه استراحت کردم ب خودم رسیدم و شروع کردم ب اقدام مجدد دکتر ک رفتم گف سقط اول نیازی ب ازمایش نیست فقط متفورمین بهم داد دقیق یکسال گذشت و مجدد باردارشدم بازم تو ۵ هفته ۵ روز سقط شد چون بیمارستان بالاسر شوهرم بودم ک ۵ تا عمل سنگ کلیه داشت تو فضای بدی بودم😭و نموند برام،بازم گذشت تا دوماه پیش ک بازم مامان بزرگم فوت کرده بودو من باردار بودم و بازم متاسفانه سقط شد بازم تو ۵ هفته ۶ روز،با اینکه انوکسا شیاف و قرص آ اس آ استفاده میکردم😭😔💔،تجربه ۳ سقط امونمو بریده توانی برا من نمونده فک میکنم دنیا برامتموم شده و لایق مادری نیستم،چن سوال برامپیش اومده،اینکه من پریودمنامنظم بوده الان بهتر شدم ولی چرا وقتی ب بارداری میرسم مثلا باید تو هفته ۸ باشم ولی هفته ۴ رو نشون میده همه بارداریام اینجوری بوده و همیشه عقبتره رشد نمیکنه و دوم اینکه چرا رشدشون متوقف میشه و ب قلب نمیکشن،ایا کسی مث من بوده،الان یه دکتر خوب پیدا کردم ک بهم گفته ۳ ماه صبرکن بعدش برو ازمایش سقط مکرر بده😔دلم خوونه بخدا،لطفا بیاین با راهنماییاتون دل منه بی نوارو شاد کنین😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.