2777
2789

بعدش اومدم هفتم یکی از بچه ها شوخی نمیدونم سر چی بود بهم گفت الاغ منم به شوخی هیلی طنز گفتم من آهو ام اونم خیلی جرو و جدیبهم گفتش که...

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم گفت مامان بابات نیخواستت اسمت رو بزارن الاغ گذاشتن آهو اگه بگم از این حرفش نابود نشدم دروغ گفتم ولی با این حال جواب دندون شکنی بهش دادم که تا عمر داره یادش نمیره..

منم بهش گفتم من اسم حیوون رومه ولی آدمم تو اسم حضرت روته ولی آدم نیستی اسمش فاطمه بود 

بازم هست ولی دیگه نمیگم مرسی گوش کردین💙

چون اسم حیوونه

مارالم معنیش میشه همین آهو

بنظرم قشنگه تو دیگه خیلی حساسی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

والا منم اسمم تک و خاصه مثل تومن ب چشم تکو خاصی دیدم تو چرا اینطور نمیبینی؟

منم اسممو دوست دارم وقتی مسخره نیشم میگن از علاقتون میگید ولی خوب روم تاثیر میذاره یحور نقطه ضعفه برام

چون اسم حیوونه

عزیزم پرستو  هم اسم پرنده است شاپرک پروانه 

آدمی که تربیت نداشته باشه از کاه کوه میسازه اسمت هر چیزی دیگه هم میبود بازم یه چیزی می اوردن واسه مسخره کردن خودت و ناراحت نکن بعضیها حتی همین اسامی مذهبی رو هم نصفه و بد میگن

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
عزیزم پرستو هم اسم پرنده است شاپرک پروانه آدمی که تربیت نداشته باشه از کاه کوه میسازه اسمت هر چیزی ...

خیلی ممنون الان دیگه برام اهمیت نداره چی میگن آینه تو روشونه