2777
2789
عنوان

پسرای همسایه اعصابمو خورد کردن

117 بازدید | 5 پست

بچها هوا ک گرم شده من پنجرمو باز میذارم 

طبقه اولم هستیم یکی بالاتر از همکف 

صدا میاد 

بعد پایین خونمونمم هم درخت هست هم یک پله 

یکسره میان اونجت میشینن  میوه های درختا رو هم خالی کردن 

سیگار میکشن دودش میاد تو اتاق من 

بلند بلند چرت و پرت حرف میزنن 

انگار خونه رو ازشون گرفتن 

چند بارم خواستم گیر بدم بگم اینجا نشینید

ولی خو پسر ک میگم مرد گنده ان ها ۲۵ تا ۳۰ ساله مثلا روم نمیگیره

چیکار کنم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون تایمی ک اونا میان پنجره رو ببند

تایمی نیستن همیشه هستن 

لنگر انداختن 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

اگه میتونین اون پله رو نابود کنین 

من خوب میفهمم چی میگی

کنار پنجره ی ماهم یه پله بود 

از هشت صبح تا ده شب بچه های کوچه روی اون پله بودن

حتی ناهارشونم اونجا میخورن

رسما دعوا کردیم با پدرمادرشون تا یه کم جمع شدن

فحش میدادن ،دعوا میکردن

آرامش نبود اصلا 

چندتا همسایه هر کاری بلد بودن کردن تا جمع شدن