2777
2789
عنوان

چرا جنین من اینقدر سمت راسته؟

432 بازدید | 15 پست

از همون اول سمت راست نبض میزد و تکون های ریزش شروع شد تا الان که هفته های آخرم و به قدری سمت راست هست که شکمم اصلا قرینه نیست و سمت راستم درد میکنه و عضلاتش خسته هست خصوصا که ضربه و تکون هاش زیاد هست

امکانش هست که بیاد وسط یا بره سمت چپ ،راهی هست؟

اصلا چرا باید یه جا باشه؟مشکلی هست؟

بقدری سمت راست هست که تو سونو میگن به پهلو بخوابم تا سونو کنن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
فکر نکنم مشکلی باشه

آخه پهلوی راستم پر هست و سمت چپ وقتی دست میزنم کامل خالی هست ،حس بدی دارم  

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ربطی به تاپیکت نداره،جنین پسر هست؟

نه عزیزم دختره

اتفاقا چون رژیم پسرزایی چند ماه گرفتیم اون هم سفت و سخت .... و جفتم هم خلفی هست و نشانه هام به پسر  میخوره و البته جنینم هم کامل راست هست،توقع داشتم پسر باشه و نتیجه گرفته باشم و خیلی خوردتو ذوقم

اما هرچی سونو رفتم با اطمینان گفتن دختره  

منم بچه بیشتر سمت راسته دیگ هر جا دلش بخواد میمونه رییس اونه 😂😂

دنیا بیاد نشون میدم بهش رییس کیه  

نی نی شما پسره یا دختر؟

ایشالا با خودش برکت میارهدختر چراغ خونه دست.. عصای دست مادره

الحمدلله،راضی ام به رضای خودش

یه دختر و یه پسر دارم ولی پسرم خیلی داداش دوست داره ولی دخترم کوچیکه و متوجه نمیشه،بخاطر دل پسرم و اینکع دایی و عمو نداره خیلی دوست داشتم پسر باشه

ریس خونمون دخمله 😍 وای ننم شوهرم شکموعه از الان میگ هر چی بچه دوست داشت بپز دیگ به من فکر نکن 😂

پسرمنم زیادی به دخترم اهمیت میده نسبت به پسرم  در کل باباها دختر هارو لوس میکنن

نه عزیزم دخترهاتفاقا چون رژیم پسرزایی چند ماه گرفتیم اون هم سفت و سخت .... و جفتم هم خلفی هست و نشان ...

انشاالله قدمش پر خیر و برکت.

ولی برای تعیین جنسیت هیچ موقع از روش رژیم غذایی استفاده نکنید، اصلا جواب نمیده.

اونایی هم که میگن جواب داده، بدون رژیم هم، همون جنسیت دلخواه شون گیرشون میومد.

انشاالله قدمش پر خیر و برکت.ولی برای تعیین جنسیت هیچ موقع از روش رژیم غذایی استفاده نکنید، اصلا جواب ...

واقعا؟آخه دکتر گفت سی درصد احتمال رو بالا میبره

اتفاقا تصمیم داریم اگه روری بچه چهارم خواستیم بریم آی وی اف ولی دکتر گفت با همون رژیم و نکات لازم پیش برو چ یه سری قرص ،چون آی وی اف اوارضی داره که صرفا برای تعیین جنسیت نمی ارزه بخوای تحمل کنی