2777
2789
عنوان

با نوزاد ۴ ماهه میشه رفت مسافرت😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3145 بازدید | 32 پست

نه عزیزم هرچی کوچیکتر باشن بهتره .ادم اولش فکر میکنه چقدر سخته. کاش زودتر بگذره راحتتر میشه ولی هرچی میگذره میفمی درسته شب نخوابی و... ولی بهتره تا وقتیکه کم کم راه میفتن ...

من دوماهگیش رفتم سفر بیشتر میخوابید تو عالم خودش بود ولی الان همش باید دنبالش بیفتم نمیتونم جایی برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بستگي به بچه داره 

به بچه آروم تره يكي بيقراره بايد به ببيني ني ني چجوره

ما ماه پيش رفتيم مشهد يه خانواده بچه كوچيك داشتن همين حدود ٤-٥ ماهه طفلك از اول گريه كرد اذيت كرد 

مادرش هم شير ميداد 

باباشم ميگردوندش

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
😮😮😮صبح واكسن زدين بعد سوار هواپيما شدين؟ بچه تب نداشت؟

نه عزیزم تب نمیکرد زیاد.استامینوفن هم میدادم خوب میشد.

کلا برای واکسن هاش تب نمیکرد خیلی در حد چند ساعت بیشتر نبود

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای من میترسم واسه واکسن دو ماهگیش بایر دوشنبه بزنیم. اذیت نکرد بچه بعد واکسن.قبلش بهش استومینوفن د ...

بله.استامینوفن رو جوری بده که وقتی واکسن میزنه تازه خورده باشه.مثلا یک ساعت قبل بهش بده و ببرش برای واکسن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بهش مداوم شير بده پشت گوششو ماساژ بده 

به مهماندار بگو راهنمايي ميكنه

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ
اره قبلش دوبرابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده

ولی میگن بهتره قبل از واکسن به بچه استامینوفن ندین چون اثر واکسن رو کم میکنه اگه فقط وقتی بچه تب داشت استامینوفن بدین بهتره

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
2810