2777
2789
تو  دفترچه سه تا عشایر میخواستن یکیش الوار گرمسیری بود یکیش آذر بی‌جان شرقی یکیش اذربیجان غربی ...

سخته کارش. بعد ممکنه مجبورت کنن برای اینکه بیای ناحیه ی راحت تر ابتدایی تدریس کنی. این موارد رو هم دیدم. همه چیز به ناحیه ی اموزش و پرورش ربط داره متاسفانه

من متاسفانه همشری نیستم من خوزستانم اصلن نمیدونم چرا برا عشایر اونجا از  تو دفترچه خوزستان زدن ...

ععع ببخشید من فکر کردم رشتی هستی ☺️♥️

انشالله موفق باشی 

راستی کار هم می‌کنی در کنار درس ؟!

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ععع ببخشید من فکر کردم رشتی هستی ☺️♥️ انشالله موفق باشی  راستی کار هم می‌کنی در کنار درس ؟!

بله برای فرار از کار  میخوام معلم بشم چون فروشندگی میکنم 

سخته کارش. بعد ممکنه مجبورت کنن برای اینکه بیای ناحیه ی راحت تر ابتدایی تدریس کنی. این موارد رو هم د ...

من آرزومه معلم بشم اگه قرار باشه ابتداییم درس بدم مشکلی نداره تازه روستا که بهتره فقط من مشکلم جای خوابه حالا دعا کن تکمیل ظرفیت بزنن چون دیگه حوصله ندارم سال بعد ازمون بدم 

ععع ببخشید من فکر کردم رشتی هستی ☺️♥️ انشالله موفق باشی  راستی کار هم می‌کنی در کنار درس ؟!

حالا این روستا هایی که گفتی امکانات دارن  تازه یادم اومد برا آذربایجان شرقی زده بودن سردشت اونجا چجور جاییه

بله برای فرار از کار  میخوام معلم بشم چون فروشندگی میکنم

انشالله میشی عزیزم

منم میخوام امسال برم دانشگاه بخونم برای آزمون استخدامی اما خب همه ته دلمو خالی می‌کنن که از طریق آزمون استخدامی نمیشه و فلان و بهمان و تازه میخوای شروع کنی سنت زیاده 

۲۷ سالمه ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حالا این روستا هایی که گفتی امکانات دارن  تازه یادم اومد برا آذربایجان شرقی زده بودن سردش ...

اونجا و نمی‌شناسم این روستاهای گیلان بود بهت گفتم عزیزم خودم گیلانی هستیم ☺️

انشالله میشی عزیزم منم میخوام امسال برم دانشگاه بخونم برای آزمون استخدامی اما خب همه ته دلمو خالی م ...

منم خیلی بهم انرژی منفی دادن ولی اگه خوب درس بخونی چرا نشه من چهارماه وقت داشتم برا ازمون ولی چون سر کار بودم همش یکماه تونستم بخونم شک نداشتم اگه چهار ماه میخوندم امتیازم از همه بالا تر بود الانم با اختلاف امتیاز خیلی کم رد شدم یعنی اگه نه نفر براومصاحبه میخواستن من نفر دهم بودم خیلیا ازمون استخدامی قبول شدن اونایی که میگن نمیشه چون خودشون تلاشی نکرد ن ازمون استخدامی چون ظرفیت کمه باید خیلی قوی باشی تا قبول شی 

منم خیلی بهم انرژی منفی دادن ولی اگه خوب درس بخونی چرا نشه من چهارماه وقت داشتم برا ازمون ولی چون سر ...

من میخوام برم دانشگاه دیپلم هستم میخوام بخونم برای آموزش ابتدایی

آزمون استخدامی هم باید لیسانس داشته باشی وقتی لیسانس رو گرفتم آزمون شرکت میکنم 

بخاطر همین میگن وایییی نخون کو تا ۴ سال آزمون باشه نباشه 

اما همسرم میگه بخون مهم اینه خودت دوس داری 

البته سرکار میرم پرستار هستم اما خب دوس دارم معلمی رو میخوام ادامه بدم لیسانس بگیرم انشالله 

گیلان جز آذربایجان شرقیه؟

نه آذربایجان شرقی کلا با گیلان بحثش جداست عزیزم 

من میخوام برم دانشگاه دیپلم هستم میخوام بخونم برای آموزش ابتدایی آزمون استخدامی هم باید لیسانس داشت ...

ادامه بده برای آموزش ابتدایی همیشه شغل هست حتی اگه شده تدریس خصوصی یا مدارس غیر انتفاعی معلم ابتدایی ظرفیتش زیادده

ادامه بده برای آموزش ابتدایی همیشه شغل هست حتی اگه شده تدریس خصوصی یا مدارس غیر انتفاعی معلم ابتدایی ...

توکل برخدا 

امسال مهر میرم دانشگاه به امید خدا 😍♥️

انشالله شمام سال دیگه بیای و بگی خانوم معلم شدی😍

خوب من فک کردم مال اونجایی که میگی همشهری😂

نه من رشت هستم گیلان شمال 

نیومدی تاحالا شمال 😁