2777
2789
عنوان

بچه داری چقد سخته🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 77 پست
پسر من بیست ماهشه یه هفته اس سرماخورده بداخلاق شده همش میچسبه به من نه غذا میخوره نه مثل قبل بازی می ...

یچی عطاریا دارن اسمش چهر تخمه دم کن لعابشو بخوره

دم کرده عناب یکم بده

سوپ گرم دوقاشقم بخوره خوبه

شیربادوم کن

روی قفسه سینشو با روغن بنفشه چرب کن ی دسمال نازک ببند

ی شربت گیاهم داروخونه دارن اگ اشتباه نکنم پلارژین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله بچت اروم باشه منم دست تنها و مادر نداشتم خدا کمک کرد و بچم اروم بود فقط بخاطر کولیکش تا ۴ ...

منم هیچکیو ندارم شوهرمم غروبا میاد 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مطمئنم اونم نگه میداره دیشب دختر جاریم گریه میکرد قیافش اینجوری بود😳 میگفت این چرا صداش انقد بلنده ...

😂😂

حالا بزار لوبیا بیاد بعد همون دست و پاش و ببینه چقدر کوچولوعه فرار میکنه گردن نمیگیره

یچی عطاریا دارن اسمش چهر تخمه دم کن لعابشو بخوره دم کرده عناب یکم بده سوپ گرم دوقاشقم بخوره خوبه ...

ممنون شربت پلارژین رو خودم از روز اول میدادم ولی سینوساش عفونت کرده از دیشب داره چرک خشک کن میخوره اگه دکتر اولیه انقد کشند نبود که داروی درست رو بده به عفونت نمیرسید 

عناب‌ و بادوم دارم درست میکنم براش سوپم همینطور ممنون ❤️

خدابرات نگه داره منم عین شمام دخترم بزرگتره اصلا اذیت نکرده پسرم حالا همرو جبران کرده از شکستن وسیله ...

ممنونم گلم... خدا بچه هاتو حفظ کنه

دقیقا بچه های منم اولی دختره... اروم و مهربون و باادب

ولی دومی که پسره همش نق میزنه،بدغذاهس، از دیوار راست بالا میره.. ماشالله یه دقیقه یه جا نمیشینه... همش دنبال خرابکاری

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
پاشو ی چی بخور اون طفلی تلف میشه😂🫠

غلط کرده دیشب دو شب جوگیر شده بود اینور اونور میرفت نزاشت بخوابم😒🤣

الان خوابیده🗡🗡🗡🗡🗡🗡

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

منم هیچکیو ندارم شوهرمم غروبا میاد 

نگران نباش عزیزم خدا کمکت میکنه منم توشهر غریب دو تا بچه پشت سر هم بزرگ کردم الان هم سومی تو شهر خودم هستم ولی باور کن انگار غریبم باز خدا خودش تحمل وصبوری میده  

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم گلم... خدا بچه هاتو حفظ کنه دقیقا بچه های منم اولی دختره... اروم و مهربون و باادب ولی دومی ...

مرسی عزیزم چون دست تنهام هستم بعضی وقتا واقعاکم میارم وگریه میکنم تااینکه یکم اروم میگیرن میشینن پیشم😅

2810