2777
2789
عنوان

بچه داری چقد سخته🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 77 پست

تا چهار پنج ماه پسرم از دوازده شب تا ۸ صبح جیغ ن عربدههه میزد 

کسی باورش نمیشد تا یشب مامانم موند خونمون میگفت این بچه چرا همچینه😨😨 

داروهام اثر نداشتن اصلا کولیک داشت یبوست داشت 

هی قرار میزاشتیم نوبتی تا صبح بخوابیم با همسرم ولی صداش بحدی بود که دوتایی تا صبح بیدار بودیم هشت که میخوابید همسرم میرفت سرکار میخ‌وابید منم بیهوش ده بیدار میشد😲😲

دو سه بتری نصفه شب از حال رفتم  از شدت خواب 

ولییی گذشت الان ماشالله اقا شده قربونش برم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی کوچولو ان استخونشونم نگرفته شبیه ژلن یکم تهشو سفت تر بگیری سرش میره 😂 نه عادت میکنی فقط ب ...

مامانم داداشمو تا حالا ختنه نکرده😬🗡🗡

من میخام  ۴۰روزگیش بکنم ولی شوهرم راضی نیس😑ببینم  چی میشه

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

عزیزم بچه داری واقعا مذخرف و سخته

بی‌تعارف🤣

ولی اقد دوسش داری که ازین سخت ترهاشم میگذرونی.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
مامانم داداشمو تا حالا ختنه نکرده😬🗡🗡 من میخام  ۴۰روزگیش بکنم ولی شوهرم راضی نیس😑ببینم  ...

چرا؟  چندسالشه؟ 

منم جدیدا میبینم میگن ختنه نکنید و ضرر داره و... 

شوهر من میگفت بزاریم 2 سالگی.. من گفتم نه.. اونموقع راه میره خیلی سخته... خلاصه باهزار زحمت راضیش کردم 2 ماهگی پسرمو ختنه کردیم.. خیلیم راحت و خوب بود. فقط روز اول اذیت شد

الان بااین همه جنب و جوش و شلوغ کاری که داره خداروهزاران بار شکر میکنم به حرف شوهرم گوش ندادم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چرا؟  چندسالشه؟  منم جدیدا میبینم میگن ختنه نکنید و ضرر داره و...  شوهر من میگفت ...

داداشم یه سالشه همش امروز فردا میکنن منکه میگم همون اول راه ببرم کارو تموم کنم🤧

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

چرا

نمیدونم چرا میترسم، یه دختر دارم.

تو بارداری هی میگفتم خداروشکر پسر نیست ببرمش ختنه.

ولی شما حتما تو زیر ۴۰ روز اگر زردی نداشت و دکتر ایرادی نگرفت انجام بده، مراقبتهاش راحته.

حالا جالبه من یه بارداری پرخطر داشتم، خودم مریضی خونی دارم، بچه ام به دنیا اومد، تمام پارامترهای خونیش بهم ریخته بود ، تا آزمایش ایدز و هپلتیت هم ازش گرفتن، بس که لنفسیت خونش بالا بود.

۷ ماهه دنیا اومده بود، خیلی ریز بود، تا دو ماهگی زردی داشت، تا ۲۰ روزگی بیمارستان بود، تا ۶ ماهگی هر هفته دکتر خون میبردم و آزمایش میدادم.

با خودم میگفتم اینکه شود صد برابر ختنه کردن

داداشم یه سالشه همش امروز فردا میکنن منکه میگم همون اول راه ببرم کارو تموم کنم🤧

عزیزمم🥰🥰

آره. کارخوبی میکنی.. هرچی کوچیکتر باشه راحتتر هس و زودتر خوب میشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
@ملکه455هستم   🥲🥲💔 @پشمایحاجعبدالله    

خواهر من ک یکسره داره مینالم از دستشون فقط دعا کن بچت اروم باشه من ارسلان پدرمو دراورد بس جیغ میزد همش میزاشتیمش تو پتو با امین محکم تابش میدادیم تو گهوارم نمیخوابید....شبم تا پنج صب باید راش میبردم یا رو پام بود براش لالایی میزاشتم با گوشیم یعنی بیچارم کرد ارغوانم دلدرد و نفخ داش همش گریه میکرد

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
2810