2777
2789
عنوان

بچه داری چقد سخته🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بتونی خوب تربیتش کنی اینطور چیزاش سخت نیس میگذره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

پسر من بیست ماهشه یه هفته اس سرماخورده بداخلاق شده همش میچسبه به من نه غذا میخوره نه مثل قبل بازی میکنه نه خواب درستی داره دوبار بردمش دکتر دفعه اول دکتر بلانسبت گاو تشریف داشت بهش شربت خواب آور‌داده بود دوبار دیشب بردم بهش آمپول زد الان از صبح که بیدار شده صبحونه نمیخوره فقط گریه میکنه معلومه از گشنگی داره گریه میکنه انگار گلوش درد میکنه نمیتونم چیزی بخوره 

شوهرت چیکارست پس یکمم بنداز گردن اون😂 

مطمئنم اونم نگه میداره دیشب دختر جاریم گریه میکرد قیافش اینجوری بود😳

میگفت این چرا صداش انقد بلنده🤣🤣

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

ان شاالله بچت اروم باشه

منم دست تنها و مادر نداشتم خدا کمک کرد و بچم اروم بود فقط بخاطر کولیکش تا ۴۰ روزگیش از ۵ یا ۶ عصر یه سره گریه میکرد تا یازده دوازده شب بعد خوابش میبرد

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
وای خدا😔من ده دقیقه دختر جاریمو نگه داشتم دستام درد گرفت 🥲

اره گلم خیلی سخته 

تازه عیدت مبارک 💙

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

از همون اول به اهنگ عادتش دادیم

اما خواب برا خودمون نموند

مثلا باید صدا اهنگه رو خیلی زیاد میکردیم ، اگه کمش میکردیم بیدار میشد ،اگه قط میکردیم بیدار میشد تا صبح همینطوری پخش میشد  الان ۶ ماهشه سر تایم خاص بیدار میشه ، بنظرم شیرینی هاش در مقابل سختیاش ناچیزه.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
هم سختی داره، هم شیرینی با بچه اولم هیچ سختی نداشتم.. خیلی خوب و اروم بود.. از 2 ماهگی دیگه شبا میخ ...

خدابرات نگه داره منم عین شمام دخترم بزرگتره اصلا اذیت نکرده پسرم حالا همرو جبران کرده از شکستن وسیله وتلویزیون تازخم وزیلی کردن خودش تالان که چهارسالشه دوباز بدنشو بخیه زدیم

وای خدا😔من ده دقیقه دختر جاریمو نگه داشتم دستام درد گرفت 🥲

بچه ها با هم فرق دارند. البته همشون نیاز به نگهداری و مراقبت دارند ولی قرار نیست همه مدام گریه کنند و بغل بخوان. بچه های من آنقدر خنده رو و بامزه بودند که همه میومدن خونه برای دیدنشون. راحت راه افتادند و یک ساله و نیمه که شدن خودشون پوشک و باز میکردن! چند تا دیگه هم بچه اینجوری داشته باشم خسته نمیشم😄

عوضش اجر بزرگی داری . بچت بزرگ میشه ومیشه روشنی چشمات وعصای دستت .

انشالله

همین الانشم پیش هیچکس نمیره فقط چسبیده ب من

حتی با باباشم خوب نیست

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
2810