2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین...>بهشت و جهنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 107 پست
آدم باش مردم آزاری نکن  حق الناس رو رعایت کن همه جانبه هوای پدر و مادرتو داشته باش   ...

تنها چیزی ک میترسم اینه خودکشی کنم برم ببینم بله اون دنیاییم هس..

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

عزیزم قبول داشتن بهشت و جهنم برمیگرده به ایمان به خدا

خیلی چیزها هست که باید تصفیه بشه اما این دنیا اونقدر توش فرصت نیست که بخواد جبران بشه همه گناهان و پاکی ها.....

قرآن رو با ترجمه فارسی بخون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهشت نیمه روشن وجود ادم و جهنم نیمه تاریکشه خدا تو قران گفته ادم هر حسی داشته باشه نسبت به خودش تو اون دنیا همون وضعه کسی عاشق خداعه خدارو می پرسته اون دنیا حایگاه والایی داره و کسی خدا رو قبول نواره کفر میگه با شیطان محشور میشه

ما میگیم کارما هست که تو این دنیا ادما نتیجه کارشونو ببینن اگر کسی به اخرت و جهان پس از مرگ اعتقاد داشته باشه قطعا بهشت و جهنمی هم هست

برو در مورد حاله و روح و قلب ادم تحقیق کن ادم به هرچی علاقه داشته باشه باهاش ارتباط میگیره عذاب قبر دل کندن دز علایقه انسانه پس ادمی که علاقه به شر و بدی داره با بدی محشورمیشه و ادمی که درونش نور و خوبی هست با خوبی

کتاب نهج البلاغه قران و خیلی چیزای دیگه میتونن کمکتون کنن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

تو اصلا بگو بهشت کدومه؟ تو این زمین بهشت کجابود؟ همه خیلی ساده بودیم همه حرفا که بهمون گفتن که اشتباه بود.

یهو این تیکه آهنگ اومد تو ذهنم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

تو قرآن وعده داده خداوند و برای همین قبولش دارم 

به غیر این برنامه زندگی پس از زندگی و معراج پیامبر این وعده رو تایید میکنه 

اگه میخواید ایمان بیارید باید مطالعه کنید عزیزم 

کتابایی ک دراین مورد هست رو بخون 

و اینکه فلسفه ی وجودش رو بخوام توضیح بدم اینه ک اگه وجود نداشت عدالت خدا زیر سوال میرفت 

گاهی یه کار اونقدر خوبه ک پاداشش تو محدوده این دنیا نمیگنجه و گاهی ی کار اونقدر بد و ظلمه ک جزاش مناسب این بعد عالم نیست و امکان مجازاتش اینجا وجود نداره 

و برای اینکه عدالت خدا انجام بشه باید بهشت و جهنمی باشه 

به غیر این مورد انسان موجوده عجیبیه و ظرفیت های خارق العاده ای داره 

میل ب کمالش بینهایته و قطعا اینجا نمیتونه ب اون کمال برسه و جهان آخرت جایی هست که انسان ب تموم سوالات مبهمش پاسخ داده میشه و ب اون کمالی ک بخاطرش بوجود اومده دست پیدا میکنه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بنظرت منطقیه که یکی مثل هیتلر با مرگ زندگیش تموم شه ؟‌ با نظم افرینش در تضاد نیست؟ مگه تو دنیا هر عم ...

خب از کجا معلوم اینجوری که گفتی نباشه همینطور که اینجا خوش بودن و ظلم کردن چطور با نظم آفرینش در تضاد نبود و هیچکس جلوشون رو نگرفت شاید اون دنیا هم اینطور باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
هیچی منطقی نگفتین..ایمان دارم ولی میخوام مطمین شم..

اسی من یه جایی یه جمله ای خوندم که امیدوارم به کارت بیاد میگه :جهنم یعنی بعدها این چیزی که از خودت ساختی اون شخصی رو که می تونستی باشی رو ملاقات میکنه . 

من به عنوان یه دختر مذهبی بهت میگم اینکه بهشت جهنم وجود داره مهم نیست اصل اینه که بنده مخلص خدا باشی و اطاعت کنی فرمانشو راه خدا راه انسانیته این شعر رو هم بخون 😍

خواهی که خدا کار نِکو با تو کند 

ارواح و ملائک همه رو با تو کند ؟

یا هرچه رضای او در آن است بکن 

یا راضی شو هر آنچه او با تو کند .

تو قرآن وعده داده خداوند و برای همین قبولش دارم  به غیر این برنامه زندگی پس از زندگی و معراج پ ...

عدالت خدا

افرررین

دقیقا

بالاخره ینفر تونست منو ارجاع بده ب خود خدا

افررررین

درسته 

درسته...

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

عدالت خدا افرررین دقیقا بالاخره ینفر تونست منو ارجاع بده ب خود خدا افررررین درسته  درسته. ...

خوشحالم که اون دریچه باز شد ❤️❤️

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
منطقی نیس آخه وقتی ما جسم نداریم به حالمون چه فرقی داره که بریم تو یه باغ که بهشته یا تو آتیش که جهن ...

مماما ی جسم برزخی داریم ی جسم زمینی

خدایی که یکبار اینطور مارو خلق کرده قطعا میتونه با ها جسم مارو زنده کنه و متلاشی کنه و اگر جسم هم مباشه عذاب هست شما برین تحقیق کنید بعضی مواقع کسی ی عضوی رو از دست میده باز احساس درد در اون ناحیه که از دست داده حس می کنه یعنی خدانمیتونه اینطور عذاب بده?

و اینکه فقط به فکر نیاز های مادی هستین این درست نیست درواقع خیلی چیز ها هستن در عالم ذر که ما بی خبریم هدف از افرینش فقط خوردن و خوابیدن و تجدید فراش نیست و قطعا اون دنیا خیلی ها حسرت عذابشون میده حتی اگر جهنم نباشه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!