2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین...>بهشت و جهنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 107 پست

هرکسی یه جور راهشو پیدا میکنه یکی براش خوندن همون قرآن کافیه یکی احادیث یکی دیگه حتی معجزه هم کارساز نیست برای من برنامه های زندگی پس از زندگی خیلی کارساز بود منم قبلا خیلی پیش میومد که مردد بشم ولی دیگه شَکَم به یقین تبدیل شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتقادی ک از ی جمله بوجود بیاد در یک جمله هم از بین میره

باید با تحقیق بهش برسی و کلی سخنرانی آدمای بزرگو گوش بدی راجع ب مسائل مختلف نه فقط بهشت و جهنم و باید برای خودت جاش بندازی

زندگی پس از زندگی همشو ببین

عزیزم اینجا ب جوابی نمیرسی 

و چیزی نیست ک با ی جمله ی من یا یکی دیگه تا ایمانت قلبی بشه 

باید مطالعه کنی، تحقیق کنی، قرانو با معنی و تفسیر بخونی و... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

همین گوشی دستت 

یهو به وجود اومده؟ 

ن سازنده داره 

من و شما هم سازنده که همان خداست رو داریم 

این از این 

بهشت و جهنم 

ایا این دنیا ظرفیت ثوابی که میکنم رو داره؟ 

مگه یه دور تسبیح فاطمه زهرا اونهمه ثواب نداره؟ 

خب باید یه جایی بباد 

این دنیا هم محدود و تمام شدنیه 

ایا این دنیا ظرفیت رسیدگی کامل به ظالم رو داره؟ 

پس نیاز به بهشت و جهنم هست 

همه ما میل به جاودانگی داریم 

چرا از مرگ میترسیم؟ 

چون ایمان ضعیف و فکر میکنیم تموم شدیم 

جنین که از رحم خارج میشه اولش گریه میکنه چون جاشو میخاد و فکر میکنه تمام شده اما در اصل این دنیا برایش جای رشد و پرورش هست 

پس ما هم نیاز به پرورش و بزرگی و جاودانگی داریم

امیدوارم کمک کرده باشم دوس عزیزم ❤

بنظرت منطقیه که یکی مثل هیتلر با مرگ زندگیش تموم شه ؟‌ با نظم افرینش در تضاد نیست؟ مگه تو دنیا هر عملی ، عکس العمل نداره؟ پس فرق یک قاتل و مقتول چیه ؟ با عقل جور در میاد که تموم شه هر چیزی با مرگ؟ پس خوشبحال ظالمان 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مشخصه. از نطر عقلی چون این دنیا ظرفیت پاسخگویی به کارهای خوب و بد ادمها رو نداره و باید جایی باشه که هر کسی به حقش برسه. البته اونجا هم تجسم اعمال ماست. نه اینکه چیز جدایی ساخته باشن. در واقع یک جور دنیای موازیه

هیچی منطقی نگفتین..ایمان دارم ولی میخوام مطمین شم..

آدم باش مردم آزاری نکن  حق الناس رو رعایت کن همه جانبه

هوای پدر و مادرتو داشته باش   دلسوز همه باش و خوش اخلاق

هم اینجا برات بهشته  هم اون دنیا   حالا یا هست یا نیست

هیچی منطقی نگفتین..ایمان دارم ولی میخوام مطمین شم..

منطقی نیس آخه وقتی ما جسم نداریم به حالمون چه فرقی داره که بریم تو یه باغ که بهشته یا تو آتیش که جهنمه؟ حالا میگن باز جسم فیزیکیمون زنده میشه اما به نظرم مسخره هست وقتی ما این جسم محدود که همش آسیب میبینه رو گذاشتیم کنار شدیم یه چیزی که نه به غذا نیاز داره نه خونه نه هیچ نیاز دیگه ای داره مگه اوسکلیم باز بریم تو اون جسم قبلیه که انقدر نیازمنده که اونوقت بخوایم بریم بهشت که نیازهامون برطرف بشه🤌 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...