من که ازدواج کردم شوهرمم وقتی چه مادرشوهرم چه مامانم بخاد یه چیزی بهمون بده باهام دعوا میکنه میگه نگیر ما مستقلیم فلان بزار برای خودشون یا مامانم برام شال خریدت بود بهم گفت تو نمیزاری هیچی برای مامانت بمونه؟ (خواستم بگم اصلاااا شوهرم چشمش به مال کسی نیست)
مامانمم خودش کارمنده حقوقش۲۰تومنه بابامم بازنشستش۱۳تومنی بگیره نمیدونم یه خونه هم دارن دادان کرایه ماهی۷ملیون پیامکشو از تو گوشی مامانم دیده بودم بعد دیروز من خودم تنها خونشون بودم سر سفره نشسته یدفعه داداشم گفت مامان تو فلان کارت پول نیست مامانمم گفت تازه کرایه نشین۷تومن ریخته من سرم پایین بود حالا چیزی تو صورتشون ندیدم بعد شب که شوهرم اومد یدفعه مامانم شروع کرد به گفتم اینکه مستاجر گفته باید برام کولر بزارین و موکت و گرنه من همون ۳تومن کرایه میدم😐منم قبول کردم
خداشاهده هیچوقت تاحالا شوهرم نه گفته مامانت چند حقوق میگیره نه بابات ن خونتون چند دادین کرایه
همینجور خودمم طمع ندارم نسبت به خونوادم خیلی زشت بود حرکتشون حالا خوب بود شوهرم نبود وگرنه پیش خودم زشت بود
یبار دیگه ام سر ریختن کرایه مستاجر بود شوهرم داشت میرفت بیرون مامانمم داشت حرف میزد بعد ک شوهرم رفت بیرون قیمت کرایه گفت منم قبلا هرشب میرفتم خونه مامانم ولی الان هفته ای یکبار