2777
2789
دقیقا هیچی نخورده انقد گریه کرده تا اون یدونه دنت رو بخوره 

پسرم مثل دخترته. فکر کن ازمدرسه برمیگشت ناهار نمیخورد.میگفت گرسنه نیستم. تازه تغذیه هم زیاد ازحد نمیذاشتم که سیر بشه وظهر ناهار نخواد. الان ۱۲ سالشه یه ذره🤏بهتر شده😬😬😬

پارسا پسرمامان😍
پسرم مثل دخترته. فکر کن ازمدرسه برمیگشت ناهار نمیخورد.میگفت گرسنه نیستم. تازه تغذیه هم زیاد ازحد نمی ...

منم همینطوری بودم مامانم لقمه می‌ذاشت می‌انداختم جلو سگا همیشه لاغر مردنی و خون دماغی بودم😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطوری بودم مامانم لقمه می‌ذاشت می‌انداختم جلو سگا همیشه لاغر مردنی و خون دماغی بودم😂😂😂

بچت به خودت رفته دیگه😅دنبال چی میگردی..سخت نگیر.چند تا میوه خوراکی بذار جلو چشمش مثلا رو اوپن اصلا هم اصرار به خوردنش نکن. خودت برو یه دونش بردار بشین بخور.

پارسا پسرمامان😍
2805
نه ۶سالشه از اولش همینجوریه علاقه ای به غذا نداره

وای مثل پسر منه 7سالشه

برای معجون درست کن

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
پسرم مثل دخترته. فکر کن ازمدرسه برمیگشت ناهار نمیخورد.میگفت گرسنه نیستم. تازه تغذیه هم زیاد ازحد نمی ...

یا خدا

پسر من 7سالشه اینجوریه

قبلا گریه میکردم خون دل میخوردم الان 2ساله بیخیال شدم

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
نوش جونش

من یک خفته است به دخترم شربت نئوزینک میدم کل کشوها را میگرده خوراکی پیدا کنه بخوره. از اون بچه ها بود که یک شبانه روز غذا نمیخورد هم مهم نبود امتحان کنید به نظرم. کلی شربت خارجی براش گرفته بودم این خیلی خوب بهش جواب داد 

گرسنه که هست حتما...وای بعضی بچهها بد غذان.غذانمیخورن گرسنه میشن بداخلاق وعصبی میشن ولی بازم فقط یکی ...

وای آره چه بد میشن والا من نمیدونم قدیمیا میگن گرسنه بمونه میخوره خودش از کجا میگن

خداجون خودت کمک کن

براش معجون درست کن

میوه ، خشکبار بده بهش

مولتی ویتامین، زینک، امگا3، رویال ژلی

من یک خفته است به دخترم شربت نئوزینک میدم کل کشوها را میگرده خوراکی پیدا کنه بخوره. از اون بچه ها بو ...

منم چن دوره دادم اثر نداشت

بعد دادن شربت میم یکم وزن گرف

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه ای که بیش فعالی داره کلا نباید چیزای که کااریش زیاده بخوره 

مثه کاکائو ، شکلات و سس و نوشابه ....

همینطوری بیش فعاله اینارم بخوره دیگه واویلا میشه ، بعد چطوری این همه انرژی رو تخلیه کنه ......

براش معجون درست کن میوه ، خشکبار بده بهش مولتی ویتامین، زینک، امگا3، رویال ژلی

میوه میخوره.ولی گوشت قرمز یامرغ توی خورشت لب نمیزنه. فقط مرغ سرخ شده ،کباب وجوجه...نمیخوام عادتش بدم که همیشه باب میلش غذارو درست کنم.نمیشه هرروز کباب وجوجه باشه...چون دیگه بچه نیست.۱۲سالشه.قورمه سبزی فقط،لوبیاشو میخوره،قیمه یه قاشق از لپه میریزه با برنج میخوره.غذاش،به اندازه بچه ۷ساله هم نیست. داروهای تقویتی مثل مولتی ویتامین، یا شربت باریویتال خریدم،عق میزنه میریزه بیرون.قدش بد نیست.ولی وزنش ۳۱کیلو😬😕

پارسا پسرمامان😍
2810