2777
2789
عنوان

پرفیتمو میخوام یک میلیون کنم .

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 43 پست
والا سکه هام تموم شد پروفیتم عین لاک پشت میره بالا

مال منم تقریبن همه کارتا غیر اون دعوت کردنا گرفتم لولشون هم بالا بردم الان ۳۲۰ پروفیت و ۶۹ میلیون سکه لول هشت هستم‌.....انقد سکه هم هدر دادم سر پروفیت والا الان بالای یک میلیارد سکه هام بود

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
من هربار بعد دوساعت برم یک ملیون و خورده ای

اگرسرنزنی خودش جمع نمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۸۲۰کا دارم..دیگه ریسک نمیکنم ۸۰میل سکه دارم

من ۱ تومن میکنم و دیگه فقط سکه جمع میکنم . بعد مطمئنم اصلا سکه مهم نیست پرفیت مهمه چون به سختی جمع میشه

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
اره ولی کارت های مهم 

یه سوال دیگه 

بعضی کارتها زیرش  نوشته مثلا ۲۰ k بخریم ساعتی ۱k بهمون میده 

ولی وقتی کلیک‌میکنم روش واسه خرید ،میبینم زده خرید ۲۰k ولی ساعتی مثلا ۲۰۰ تا دونه میده 

چرا اینجوری فرق میکنن؟

.
یه سوال دیگه  بعضی کارتها زیرش  نوشته مثلا ۲۰ k بخریم ساعتی ۱k بهمون میده  ولی وقتی ...

کآرت های مهمو گذاشتم اینارو بخر فقط اون یکیا به درد نمیخوره

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
اگرسرنزنی خودش جمع نمیکنه

نوچ

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اگه یهو گفتن سکه مهمه..چی؟

من بدبختم🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اگه یهو گفتن سکه مهمه..چی؟

ببین تا ۱۲ تیر وقت هست اولا.  دوم اینکه اگه گفتن پرفیت مهمه چی با ۸۰ میلیون تو چقدر پرفیتتو میتونی ببری بالا؟چوس تومن . بعد اینکه پرفیت یک تومن بشه روزی ۲۴ میلیون بهت میده و تو تو یک هفته کلی پول ماین میکنی . و آخر اینکه من مطمئنم پرفیت خیلی مهمه ترعه چون به سختی به دست میاد

ببین تا ۱۲ تیر وقت هست اولا.  دوم اینکه اگه گفتن پرفیت مهمه چی با ۸۰ میلیون تو چقدر پرفیتتو میت ...

پ من فعلا کاسه گدایی دارم کارتا امروزو گرفتم

پنج ملیونمو پروفیت میکنم🤣

ممنونم دورت بگردم نظر لطفته اره وقت عمل گرفتم اما خواستم لاغر کنم 

بعدا کنم 

ممنونم گلم  

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊