2777
2789
عنوان

پرفیتمو میخوام یک میلیون کنم .

557 بازدید | 43 پست

الان نزدیک ۷۰۰ کا هستش . اگه پرفیت پول نمی‌دادم الان ۲۰۰ میلیون داشتم . ولی یک تومن داشته باشی روزی بهت ۱۴ میلیون میده . تا یک هفته زیاد میشه

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

یه ملیون نمیشه لامصب من الان نزدیک ۷۰۰تا دارم

هیچی سکه نمونده برام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ملیون نمیشه لامصب من الان نزدیک ۷۰۰تا دارم هیچی سکه نمونده برام

اره خیلی سخته . بخاطر همین میگن پرفیت  مهمه . خیلی شخت شدهههه

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
داداش منم 825 میخواد یه میلیون بشه🤧

اره یک تومن بشه دیگه فقط پول جمع میکنی راحت 

یه تومن داشته باشی روزی ۲۴ میلیون میده نه ۱۴ 

عه چه بهتر

اره خیلی سخته . بخاطر همین میگن پرفیت  مهمه . خیلی شخت شدهههه

خب کدومارو بخریم؟

من میلیون میلیون میدم چس چس میره بالا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
پروفیت باید ۱تومن بشه واسه روزی ۱۴ تومن؟

۲۴ میلیون من اشتباه نوشتم

خب کدومارو بخریم؟ من میلیون میلیون میدم چس چس میره بالا

برو تو اینستا کارت های مهم بخت میگه . پیج همدتر

میشه اینو بگی  ۱تومن باید سکه داشته باشی یا ۱تومن پروفیت باشه که روزی ۱۴ بدن؟

پرفیت 

میشه اینو بگی  ۱تومن باید سکه داشته باشی یا ۱تومن پروفیت باشه که روزی ۱۴ بدن؟

پرفیت یک تومن باشه روزی ۲۴ میلیون میدع