2777
2789
عنوان

خانوما من باحجابم جاریم بی حجاب حالا خواهر شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 58 پست

بگو چه ربطی داره ینی برادر شوهرم جاریمو دوست نداره که ولش کرده هرجور بخواد لباس بپوشه😌

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی پوشش من اختیاریه. خودم اینجور راحتم وگرنه کسی نمیگه چی بپوش چی نپوش. خودم عقل دارم خب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

سخت نگیر روی هر حرفی بخوای زوم کنی که منظور پشتش روبفهمی خودت اذیت میشی

جوابشم که دادی دیگه بهش فکر نکن

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بگو حجاب من شخصیه

به کسی ربط نداره

من حجابم بخاطر خداست نه بنده اش..

ب منم گفتن،شوهرت نمیزارع؟

گفتم ب اون ربطی نداره من خودم حجاب دوس دارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

عزیزدلم شما که ایمانتون اینقدر قویه که پایبند حجابتون هستید این حرفارو به باد هوا بدید 

اصلا مهم نباشه 

بگو پوشش یه چیز شخصیه و من انتخاب کردم پوششم این باشه و داداشتم احترام میذاره به انتخابم 

بعدشم چه ربطی داره اعتماد و بی اعتمادی 😐😐 

بگو من حرفامو زدم تو هرچی میخوای برداشت کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

حجاب کنی حرف میزنن نکنی بازم دهنشون بازه ، پس به اینکه همیشه میگن در دروازه میشه بست اما در دهن مردم نمیشه بست ایمان بیاور😁😁😁😁

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
2810