2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی برایه کنکور میخوام

3163 بازدید | 37 پست

خسته نباشید ببخشید من تو منطقه ۳ ام و مشاور تحصیلی مناسبی اینجا نیست میخواستم بدونم اگر واقعا مشاور خوب غیرحضوری میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید برا رشته تجربی که  چندتا رتبه برتر داشته بوده باشه چون هدفم پزشکیه و نمیتونم اشتباهی انجام بدم اصلا وقتی برا خطا ندارم لطفا اگر کسی میشناسید خیلی بهم کمک بزرگی  میکنید بتونم ب هدفم برسم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم

هرجا مشاوره میگیرید موسسات نگیرید❤️

من خودم ۳سال مشاور بهترین موسسات بودم و سبکشون رو پیشنهاد نمیکنم

۲سالی که ازادکارمیکنم تعداد رتبه برترام بی نهایت افزایش داشته

بهتون فاکتور مشاورخوب رو میگم ببیننید کدوم دارن

پاسخگویی همه روزه و ارتباط همه روزه داشته باشن

اونقدر تعداددانش اموز زیادنباشه که در طول روز برات تایم نداشته باشه

هرزمان لازم شد برنامه تعویض شه اینکه یه برنامه بده برای یک ماه

ممکنه شما نسازی باید تعویض شه

برنامه اماده نده!!!!! برنامه باید متناسب با توانایی و نقاط ضعف و قوت شماباشه

من ظرفیتم تا اخر خردادماه تکمیله❤️اما سوالی داشتید ازم بپرسید راهنماییتون میکنم

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

اینجا الکی تبلیغ میکنن اعتماد نکن خیلی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

احمدرضا رستمی یا امیر جدیدی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه مشاوره بهت معرفی میکنم مشاور عالی هست اما من چون به مشاور نیاز نداشتم زیاد باهاش برنامه نمیگرفتم 

ولی بچه های که داشتن خیلی راضی بودن

تازه کلاس ریاضی کنکور و نهایی میزاشت ازش درس دادن ریاضیششششش هر چی بگم کم گفتم به جرعت میتونم بگم برترین استاد ریاضیات کشوره 

توی نیم‌ساعت دو تا مبحث رو درس میده جوری فرو میکنه تو مغزت که خودت نمیفهمی

آقا هستن هم حضوری هم‌آنلاین مشاوره میدن 

من زخم خوردم دوتا مشاور داشتم فقط همشون پول براشون مهمه ی برنامه چرت میدن برات وای از اینکه ی روز حالت خراب باشه ی ازمون خراب کنی ولت میکنن دریغ از ی جو انسانیت حس مسولیت تعهد به شغل 

ضمناً مجازی هم نگیر به هیچ عنوان چون نمیدونی پشت اون اکانت مشاوره یا ی عقده ای بی سواد 

دیدم که میگم طرف ادعای مشاوری داشته از خیلیا پول گرفته ی برنامه چرت داده بعد کاشف به عمل اومده آقا ی نوجون ۱۵ ساله اس

خلاصه که ۹۰ درصد مشاور تحصیلی تله پوله فقط مراقب باش 

💛
 امسال یازدهم بودم سال اینده دوازده

https://t.me/+cj2-hcqslHtkZjNk

گروه رقابتی 

تو تلگرامه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عزیزدلم هرجا مشاوره میگیرید موسسات نگیرید❤️ من خودم ۳سال مشاور بهترین موسسات بودم و سبکشون رو پیشن ...

تحصیلاتتونو میفرمایین؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
تحصیلاتتونو میفرمایین؟

قبلا رادیولوژی بهشتی خوندم جانم

الان اخر ترم ۶دندانم

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
قبلا رادیولوژی بهشتی خوندم جانم الان اخر ترم ۶دندانم

چه خوب موفق باشید❤️

سلام دکتر وقت بخیر

برنامه ای که میدین شامل امتحانا و پرسشای عادی مدرسه ، نهاییا و هم کنکور و هم آزمون قلمچی و ترمیم معدل میشه؟🥲😂

من یازدهم تجربیم و نزدیک به یکی دو سال طلاییم رو بخاطر پیدا نکردن همچین مشاوری از دست دادم و نهایی های امسالو خیلی بد دادم و نخوندم براشون بخاطر اینکه انگیزمو بخاطر مشاوری ک داشتم از دست دادم

میشه لطف کنید راهنماییم کنید🌸

2810