خسته نباشید ببخشید من تو منطقه ۳ ام و مشاور تحصیلی مناسبی اینجا نیست میخواستم بدونم اگر واقعا مشاور خوب غیرحضوری میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید برا رشته تجربی که چندتا رتبه برتر داشته بوده باشه چون هدفم پزشکیه و نمیتونم اشتباهی انجام بدم اصلا وقتی برا خطا ندارم لطفا اگر کسی میشناسید خیلی بهم کمک بزرگی میکنید بتونم ب هدفم برسم ..
عزیزدلم اگر مقدوره اینجا یا شخصی ایدی تلگرام بدید ویس بدم خدمتتون
@TANI_Oo
خیلی ممنونم❤️
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم. مشاوری که من میشناسم خانم مهدیان هستن ،اصفهان دفتر مشاوره داره ، غیر حضوری هم فعالیت دارن.. تلفنشون رو براتون میفرستم، امیدوارم کمک مثبتی کرده باشم.موفق باشی🌹