2777
2789
عنوان

بنظرتون برم بیمارستان؟؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 22 پست
چرا ولی الان ول شده دردش وایی استرس گرفتم پاشم برم😭 20 هفتمه

خوب برو که استرست از بین بره

یه ان اس تی بگیرن . انقباضت رو چک کنن

شاید بهت دارو بدن انقباض و درد نداشته باشی

یا دارو بدن لکه بینی از بین بره

ببین اینکه بشینی داخل خونه و فکر و خیال کنی قطعا خیلی بدتره تا اینکه بری بیمارستان و خیالت راحت بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب برو که استرست از بین بره یه ان اس تی بگیرن . انقباضت رو چک کنن شاید بهت دارو بدن انقباض و درد ...

سلام عزیزم دیشب رفتم فورا سونوگرافی شدم خداروشکر مشکلی نبود اما بستریم کردن و بهم شیاف دادن و فعلا تحت مراقبتم

💍👩‍❤️‍👨
ده دیقست دارم دعات میکنم خواهرجان درکت میکنم ولی مطمئنم هیچی نیست نگران نباش از ته قلبت بسپر به خ ...

سلام عزیز دلم دیشب رفتم فورا سونوگرافی شدم خداروشکر مشکلی نبود اما بستریم کردن و بهم شیاف دادن و فعلا تحت مراقبتم

ممنون ازت گلم😘🥰

💍👩‍❤️‍👨
سلام عزیز دلم دیشب رفتم فورا سونوگرافی شدم خداروشکر مشکلی نبود اما بستریم کردن و بهم شیاف دادن و فعل ...

خدادوشکر مشکلی نبوده

دیشب خاطرت باشه گفتم منم دوبار نصف شب رفتم بیمارستان راستش اون موقع منم بستری شدم و سرم و شیاف و دارو زدن بهم نگفتم بهت دیشب که استرس نگیری یه وقت

خداروشکر مشکلی نبوده میدونستم خطری نداره ها فقط اصرار کردم بری خیالت راحت بشه

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
خدادوشکر مشکلی نبوده دیشب خاطرت باشه گفتم منم دوبار نصف شب رفتم بیمارستان راستش اون موقع منم بستری ...

آره‌ الهی شکر

وای یعنی تا این دوران بگذره آدم میمیره و زنده میشه همش نگرانی، استرس،مراقبت

خوب که رفتم ولی ممنون ازت😁❤ بنده خدا هرچی شوهرم ریس ریس کرد خودشو بریم هی گفتم نه تا اینکه گفتم بریم چنان پرید پشت فرمون 5 دقیقه ای رسیدیم که گفتم دور ازجون مشکلی نباشه تو با رانندگیت همه مونو به کشتن میدی🥲😂

💍👩‍❤️‍👨