2777
2789
عنوان

یه جنین ۸ماهه رو چیکار کنه آدم؟میشه از بینش برد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 43 پست
۸ماهه جنین نیست ک سقط بشه به دنیا بیاد زنده میمونه !چون کامله

اره ولی یه سری چیزا هست باعث مرده زایی اینا میشه😔 مثل همین قرص ایبوپروفن اینا تو ماه‌های آخر😔💔💔💔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وقته به دنیا اومده فقط یک پوست دورشه

هنوز خیلی چیزا نمیدونه 💔💔💔😭😭😭

میتونم خودمم بکشم ولی میترسم اون بدبخت زنده بمونه بی مادر و زیر نظر اون پدر ....

کلی برنامه براش داشتم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
استغفرالله یه ماه مونده بزار دنیا بیاد چرا بخاطر ی چیز الکی میخوای موجود زنده رو بکشی

الکیه؟؟؟

من الان نزدیک ۳۰ و خورده ایی سالمه و نزدیک ۱۵ساله شر بابام و اخلاقای گندش دور شدم ولی هنوز آسیباش تو زندگیم جریان داره‌ این الکیه؟

كشتنش گناهه خيلي كاش حامله نميشدي اصلا 

بچه دوست داشتم ولی پیشگیری میکردن م

سرما خوردم. به قرص جلوگیری جواب نداده بود پیشگیریم

وقتی فهمیدم تشکیل شده و تو سونوگرافی دیدمش‌ دلم نیومد کاریش کنم

کاش همون موقع اقدام میکردم

بچه گناه داره😔😔😔 نمیتونم براش شرایط خوب فراهم کنم😭😭😭💔

الکیه؟؟؟ من الان نزدیک ۳۰ و خورده ایی سالمه و نزدیک ۱۵ساله شر بابام و اخلاقای گندش دور شدم ولی هنوز ...

یعنی شوهرت به بخاطر پدرت بهت سرکوفت میزنه؟ یا تحقیرت میکنه؟ بابات چجوری هنوز تو زندگیت تاثیر میذاره؟

الکیه؟؟؟ من الان نزدیک ۳۰ و خورده ایی سالمه و نزدیک ۱۵ساله شر بابام و اخلاقای گندش دور شدم ولی هنوز ...

خب چرا بجای اینکه راه پدرت رو نری و سعی کنی یه مادر خوب باشی میخوای صورت مسئله رو پاک کنی 

اون طفلی گ توی شکمش به امید شما داره پا توی این دنیا میزاره اگه حتی یه قرص بخوری با پدرت هیچ فرقی نداری

بجای کشتن یه بچه برو پیش تراپیست 🙂

خیلی رفتم فایده نداشته 😔

فک میکنم به یه روانکاو خوب نیاز دارم 

یه روانکاو قوی که پیدا نمیکنن