2777
2789

مامانم دربه در دنبالشه سه ماهشو پیدا کنه اونم هیچ جا نیست !

مطمئن تره این امپول؟؟؟

مامامن امسال یه سقط داشت🤦🏻‍♀️💔

من زدم بیچاره شدم پریودم هنوز هم ک هنوزه بهم ریختس شکمم بزرگ شد اصلا راضی نبود داروخونه ک نمیده من ر ...

مثلا چجوری بهم ریخته اس ؟؟ نا منظمه ؟؟

عه شکمو بزرگ میکنه !؟

من تصمیم دارم هر وقت ازدواج کردم دوتا بچه پشت سرهم بیارم بعدش به هرشکلی شده لوله هاموو ببندم 

دیگه رسمن این کارا پدر ادمو درمیاره😑💔

مامانم چهارتا داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب من خیلی گفتن شکمو بزرگ میکنه ولی من گوش نکردم الان من هفت ماه میشه زدم سه ماه ک پاکه پاک بودم بعد ک دوره سه ماهم تموم شد شروع شد ی هفته پریود بودم دو روز پاک  پدرم دراومد 

ب من خیلی گفتن شکمو بزرگ میکنه ولی من گوش نکردم الان من هفت ماه میشه زدم سه ماه ک پاکه پاک بودم بعد ...

عهههه چه بد 

چرا لوله هاتونو نمیبندین البته جسارت نباشه 

چون بچه دوتا داشته باشین دیگه کافیه واقعا تووو این گرونی دوتاهم زیاده ودردسر

اره دوتا بچه دارم سر دومی ب دکتر گفتم من ک میخام برم برا عمل پول بیشتری بدم لوله هامو ببندین گفت اینکار غیر قانونی هست کسی ک سزارین  چهارمش باشه لوله هاشو میشه بست گفتم خب خودتون بیشتر بگیرین بدون اینک کسی بفهمه انجام بدین گفت سنت کمه اگر بالای ۳۵بودی می‌شد کاریش کرد ولی الان ن 😞😞من موندم و استرس بارداری 😔

اره دوتا بچه دارم سر دومی ب دکتر گفتم من ک میخام برم برا عمل پول بیشتری بدم لوله هامو ببندین گفت این ...

ای خدا نگممم چیکارشون کنه 🤦🏻‍♀️اعصاب مردم خیلی ازگرونی راحته اینم روش

فقط دعا میکنم خدا بهتون صبر بده ان شاءالله