2777
2789

صد درصد بهتر از طبیعیه ،دردش قابل پیش‌بینی، آدم میدونه در چه حد و چی میخواد میش بیاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو قبل عمل برات از پمپ درد استفاده کنن خیلی خیلی راحت میشی

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

هر چی باشه از طبیعی بهتره من دو تا طبیعی زایمان کردم این یکی رو میخوام سزارین کنم جاریم سزارین کرد ماشاالله عالی بود تو همه موارد 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

سزارین اولش خوبه ولی اینه نمیتونی بشینی بخابی خیلی سخته جای بخیه هات میسوزه.راحت نیستی نمیتونی بچه بغل کنی بشینی شیرش بدی.من که دست تنها بود خیلی سخته شما اگه شوهر دلسوزی یا خواهر مادر دلسوزی یا خانواده ی شوهری داری که کمکت کنن که خوبه

هر چی باشه از طبیعی بهتره من دو تا طبیعی زایمان کردم این یکی رو میخوام سزارین کنم جاریم سزارین کرد م ...

ولی خداخیرت بده حرفم میفهمی من اولیوداشتم میمردم ازدرد منت میکشیدم منوسزببرید بزور طبیعی اورذم

ولی خداخیرت بده حرفم میفهمی من اولیوداشتم میمردم ازدرد منت میکشیدم منوسزببرید بزور طبیعی اورذم

درکت میکنم عزیزم من رفتم طلامو فروختم نوبت عمل زدم😁

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

سزارین اولش خوبه ولی اینه نمیتونی بشینی بخابی خیلی سخته جای بخیه هات میسوزه.راحت نیستی نمیتونی بچه ب ...

عه خواهرخانواده ک بدردهیچی نمیخورن دارم انگارنذارم.من سرطبیعی دقیقاهمینحوربودم نه میتونستم یک هفته رپباسن بشینم بعدافتادگی رحم عفونت .افتادن بخیه ها