2777
2789
عنوان

سقط

86 بازدید | 7 پست

دوهفته بود بهش دلبسته بودم امید داشتم سقط نشه اما الان تودسشویی یه لخته خون که شبیه حباب یا تاول بود افتاد دردم نداشتم 😭😭😭حاملگی پوچ تو پنج هفته چهار روز.... 

خدا رو شکر از این بابت که خودش همون اول افتاده. حاملگی پوچ خیلی خطرناکه. مامان من سال ۶۲ دچار این حاملگی میشه و نمیدونسته که بچه ای درکار نیست و بچه خوره است و در سه ماهگی شکمش مثل نه ماهه ها جلو میاد و به کما میره ولی کسی نمیفهمه. بعد از دو ساعت کما پیداش کردن بردنش بیمارستان. اگر سریع سقط و کورتاژش نمیکردن، ممکن بود مامانم از بین بره خدای نکرده

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چرا.... خیلی دلگیرم.... اگه بارداری بعدیمم اینطوری بشه. چی

نه نمیشه عزیزم، من بچه سالمی هستم که بعد از اون حاملگی پوچ خدا به مامانم داد و بعد از من یه بچه دیگه هم باردار شد. و همه سالمیم.

فقط خواستم از ناراحتیت کم کنم، و اینکه غصه نخوری. خدا بهت میده، مطمئن باش

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نمیشه عزیزم، من بچه سالمی هستم که بعد از اون حاملگی پوچ خدا به مامانم داد و بعد از من یه بچه دیگه ...

ممنونم عزیزم توکل بر خدا از نظر روحی اسیب دیدم وگرنه جسمی نه