2777
2789
 میشه. بینیش میگیره دست بذاری رو پشتش ریه اش خر خر صدا میده خدا اون روزو نیاره واقعا نابود میشم ...

همدردیم خواعر میمیرم هر بار سرما میخوره همش دست به دعا هستم عزیرم الان پسرم نمیزاره شب چند تا سوال میپرسم تورو خدا جوابمو بدین پسر منم بعد از گرونا انگار اینجوری شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه. بینیش میگیره دست بذاری رو پشتش ریه اش خر خر صدا میده خدا اون روزو نیاره واقعا نابود میشم ...

ببخشید وقتی تنفسش تند میشه بی حال نمیشه؟همش نمیخواد بخوابه؟؟

سرماخوردگی بیشتر اذیت میشه، بعد دود و گرد و خاک و بوی عطر و اینا خیلی اذیتش میکنه مثلا کباب درست کنی ...

سرفه هم داره وقتی سرما نخورده منظورمه سرفش خشک هست یا خلطی؟؟

ببخشید وقتی تنفسش تند میشه بی حال نمیشه؟همش نمیخواد بخوابه؟؟

موقع مریضی که بی‌حال میشه البته خب دارو میخوره خواب آورن دیگه سرفه حالت عادی نمیکنه مگه این که خاک و دود و اینا بهش بخوره

موقع مریضی که بی‌حال میشه البته خب دارو میخوره خواب آورن دیگه سرفه حالت عادی نمیکنه مگه این که خاک و ...

سرفه هایی که بادود و گردو غبار داره خشک هستن یا خلطی؟

موقع مریضی که بی‌حال میشه البته خب دارو میخوره خواب آورن دیگه سرفه حالت عادی نمیکنه مگه این که خاک و ...

منظورم بی حالی شدید ست که نره بازی کنه مثلا تا حالا تو سرماخوردگی وقتی تنفسش تنده اکسیژن خونشو گرفتین؟

پسرتون تو سرگاخوردگی مشکلش چیه؟تنفسش تند نمیشه؟

دختر دارم 

چند روز اول خوبه دیگه سرفه های خشک و شدیدی شروع میشه طوریکه شب اصلا نمیتونه بخوابه ی بار عوارض سرماخوردگیش ۳ماه طول کشید الان با کوچکترین علامتی میبرم دکتر و رژیمش را ۱۰۰ درصد از همون اولین علائم رعایت میکنم دوره هاش خیلی کوتاه تر شده