2777
2789
عنوان

یه نفر بهم گفت نر…ین تو اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 41 پست

چقدر بی ادب و بی شخصیت بوده شما مادر بچه هستین حق شماس ک نظر بدین به اون چ ربطی داره اخه  چ ادمهای بی فرهنگی 

اسم کاملا سلیقه ای هست .شاید منم نپسندم ولی مهم شماهستی ک باید هر روز اسم بچتو صدا بزنی و لذت ببری 

ولی من جای شما بودم از لجش بخدا همین اسمو میزاشتم 😂

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم 😍

😍❤

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

😂😂😂😂😂همینو انتخاب کردم

ایول بخدا خوب کردی 😁

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
چرا زشته؟ چرا تصورتون اینه که باباها امیر و علی و محمد و اصغر و فریدون هستن؟

نه برا بزرگسالی یه اسم سر سنگین بهتره اسم روی بچه خیلی تاثیر داره اگه طالع ت اروت رو بخونی میدونی دیدید دیگه زینب ها همیشه تو زندگیشون مشکل و ناراحتی هست تو کل اعضای که اسمشون زینب میتونی ببینی یا همیشه یونس ها معتاد میشن و بیکار اسم مادرم البته تو طالع تاثیر داره 

نه برا بزرگسالی یه اسم سر سنگین بهتره اسم روی بچه خیلی تاثیر داره اگه طالع ت اروت رو بخونی میدونی دی ...

شما از کجا فهمیدی که طالع آدرین بده؟ من به این خرافات باور ندارم با احترام 🌺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40