2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید خانوما 😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به  ی جوری گفتی جا افتاده بوش تا اینجا اومد  نوش جون عزیزم

عزیزم دلت نخواد🥺

رفتم پشت بوم لباس هاروپهن کردم جلوآفتاب همچین بوش می اومد نی نیم قل میخوردامروزصبحونه خوب نخوردم گرسنه مه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
منم تنهام یچی میخورم خوصله اشپزی ندارم

دلم واسه شوهر آیندم سوخت قراره گشنه بمونه همیشه😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

از دیشب حالم بده اشتها اصلا ندارم مجبوری سوسیس درست کردم دوتا لقمه با زور نوشابه خوردم نمی‌دونم چم شده کسل و بی حالم گلوم سنگین شده انگار یچی گیر کرده بی حوصلم☹️

گوشت چرخ کرده مگه غذاس؟

اره مثلا سرخ میکنن باپیازورب میزنن یاباسیب زمینی سرخ کرده اینا.همه جوره ش خوشمزه س

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
دلم خواست  نوش جون عزیزم

فدات♥️ 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2810