قیمه_با_مرغ مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 عنوان با چی شیو کنم آخه 🥺🤦باردارم خانومای باردار بهداشتی بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 43 پست 🛑قبلاً میرفتم لیزر اصلا شیو نمیکردم الان مو دراومده خیلی نازک به ژیلت حساسیت دارم از نوره بدون بو استفاده کنم ضرر داره؟! اگر ضرر داره چاره چیه 📍 خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️ 1403/03/26 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 لیزر رفتی چرا مو دراومدع دوباره ؟ بخاطر بهم خوردن هورمون ها در بارداری حیف لیزر هایی که رفتم تمام دست و پاهام هم دراومده خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
وحشی_زیباا عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 18204 یا سوال لیزر کنم بعد بچه بیارم اثر لیزر از بین میره؟ بله خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
mamaneshamh عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 6154 اره دارم یعنی ضرر نداره ؟ خب اونم مواد شیمیایی داره شامپو بدن و سر و صابون اینا هم شیمیایی دارن چرا میزنی؟دکتر من فوق تخصصه و گفته ضرر نداره و منم کل بارداریم استفاده کردم و راضیم
yasamin_75 عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20103 بخاطر بهم خوردن هورمون ها در بارداری حیف لیزر هایی که رفتم تمام دست و پاهام هم دراومده پس اینجوری که هر کی باردار بشه درمیاد ک ای بابا 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 اصلاح نکن 😐😹 خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 یا سوال لیزر کنم بعد بچه بیارم اثر لیزر از بین میره؟ اره فقط یه مزیت داره موها فعلا نازک درمیاد که اونم اگر دو سه بار شیو بشه کلفت میشن خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 ژیلت منم همین مشکل رو داشتم خیلی پرسیدم یادمه همه گفتن فقط ژیلت زدی افتر شیو بزن اذیت نشی پوستتم ... نه عزیزه دلم عمرن نمیتونم ژیلت بزنم میگن پوست رو به مرور تیره میکنه خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
دخترسبز80 عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 1367 اره فقط یه مزیت داره موها فعلا نازک درمیاد که اونم اگر دو سه بار شیو بشه کلفت میشن پس نرممیخواستم یک جا برم هر بار ۲ م
yasaman_accounting عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 4667 عزیزم یک سوا روزای اول بعد رابطه لکه بینی داشتی?
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 عزیزم یک سوا روزای اول بعد رابطه لکه بینی داشتی? نه عزیزم از خوش شانسی فعلا اصلا لکه بینی ندارم خداروشکر تو بچه اولم که سقط شد داشتم خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 پس نرم میخواستم یک جا برم هر بار ۲ م اره بابا حیف پول های بی زبون تو این سه سال رفت خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2608 فقط نوره هیچ اشکالی هم نداره موهاتم نازک ودیرترازژیلت درمیاد السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
دخترسبز80 عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 1367 اره بابا حیف پول های بی زبون تو این سه سال رفت مرس واسه تاپیکت واقعا مشکل مالی داشتم اما میخواستم برم الان منصرف شدم ان شا الله نی نی ت سالم به دنیا بیاد و عصای دستت باشه
قیمه_با_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 مرس واسه تاپیکت واقعا مشکل مالی داشتم اما میخواستم برم الان منصرف شدم ان شا الله نی نی ت سالم به دنی ... قوربونت برم خوشحالم که سبب خیر شدم خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️