2777
2789
عنوان

با چی شیو کنم آخه 🥺🤦باردارم خانومای باردار بهداشتی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 43 پست
لیزر رفتی چرا مو دراومدع دوباره ؟

بخاطر بهم خوردن هورمون ها در بارداری 

حیف لیزر هایی که رفتم تمام دست و پاهام هم دراومده 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دارم یعنی ضرر نداره ؟ خب اونم مواد شیمیایی داره

شامپو بدن و سر و صابون اینا هم شیمیایی دارن چرا میزنی؟

دکتر من فوق تخصصه و گفته ضرر نداره و منم کل بارداریم استفاده کردم و راضیم

بخاطر بهم خوردن هورمون ها در بارداری  حیف لیزر هایی که رفتم تمام دست و پاهام هم دراومده

پس اینجوری که هر کی باردار بشه درمیاد ک ای بابا 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
یا سوال لیزر کنم بعد بچه بیارم اثر لیزر از بین میره؟

اره فقط یه مزیت داره موها فعلا نازک درمیاد 

که اونم اگر د‌‌و سه بار شیو بشه کلفت میشن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
ژیلت منم همین مشکل رو داشتم خیلی پرسیدم یادمه همه گفتن فقط ژیلت زدی افتر شیو بزن اذیت نشی پوستتم ...

نه عزیزه دلم عمرن نمیتونم ژیلت بزنم میگن پوست رو به مرور تیره میکنه

عزیزم یک سوا روزای اول بعد رابطه لکه بینی داشتی?

نه عزیزم از خوش شانسی فعلا اصلا لکه بینی ندارم خداروشکر 

تو بچه اولم که سقط شد داشتم 

پس نرم میخواستم یک جا برم هر بار ۲ م

اره بابا حیف پول های بی زبون تو این سه سال رفت 

فقط نوره هیچ اشکالی هم نداره موهاتم نازک ودیرترازژیلت درمیاد 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
مرس واسه تاپیکت واقعا مشکل مالی داشتم اما میخواستم برم الان منصرف شدم ان شا الله نی نی ت سالم به دنی ...

قوربونت برم   خوشحالم که سبب خیر شدم 

2810