2777
2789
عنوان

دفع گوشت از بدن لطفت کسی که حالش بد میشه میاد چون عکس هم میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 66 پست

منم لایک کنید نگران شدم بیام

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب خواهرای گل دکتر گفت چیز نگران کننده نیست بافت رحم هست دفع شده

خدارو شکر 🙂🌸

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
چند ماهه خونریزی دارم دکتر دارو داده بود با آن جلوی خونریزی را گرفتم

اگه چندماهه خونریزی دارید پس احتمال زیاد کیست داشتید و دارو دفعش کرده.خوبه که عکس گرفتید حتما حتما به دکتر نشون بدید.امیدوارم همون بوده باشه و راحت شده باشید

🙃
شکر های زندگیت بیشتر شود عزیزم

مهناز حانم کاش به من هم کمک کنید

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم