2777
2789
عنوان

ی سوال فوری کمککککک

119 بازدید | 5 پست

بچها دکترم  19  خرداد برام   سونو   و ازمایش نوشته....داخل سامانه تامین اجتماعی.... 

من قراره ۴تیر  برم .....انجام بدم  چون تکمیلی دارم  میخوام انلاین کم کنه باید تو سامانه نسخه بنویسه..

دیشب دوستم گفت   اگر ماه خرداد تمام بشه   سامانه میپره....

من گفتم مگه ۱ماه تو کارتابل من نمیمونه گفت  نه.... 

ماه عوض بشه  میپره همش

سوالمو  کی جوابشو میدونه  الان ۱۹خرداد مثلا تا۱۹تیر  داخل سامانه هست

یا ماه تموم بشه

برو زودتر بخش سونو بهش بگو باید تیر بیای بخشی از کارهای سیستمی رو انجام میده و یه برگه پرینت میگیره بهت میده دیگه اونجوری نمیپره 

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگه قراداد تکمیلی تون تا پایان خرداد هست فقط تا آخر خرداد تحت پوشش شرکت بیمه تون هستین،  البته باید بپرسید که چه زمانی تمدید میشه، اگه به صورت مستمر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستین مشکلی براتون پیش نمیاد اما اگه فاصله بیفته ، از بیمه تکمیلی تون نمی تونید استفاده کنید ، اما نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی تا یک ماه تو سیستم معتبره

برو ازشون بپرس

من فکر میکردم میمونه خودم باید یه روز خاصی ازمایش میدادم  که میشد ۳۰ ام یا ۱ ماه بعد. دکتر نمیدونست و خیلی براش مهم بود واسه کدوم ماه رو برام آزمایش بنویسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40